Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ciki gimit szűzen végezni és...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ciki gimit szűzen végezni és úgy menni egyetemre?

Figyelt kérdés

2017. nov. 5. 20:00
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
76%
Ha te meg akarod tartani a szüzességedet akkor szíved joga. De ha nem akarsz szűz lenni de nem tudsz ellene semmit tenni és nem tudod elveszteni egyetemig akaratod ellenére sem az ciki!
2017. nov. 5. 20:03
 2/17 anonim ***** válasza:
100%
nem ciki
2017. nov. 5. 20:08
 3/17 anonim ***** válasza:
100%
Senkinek semmi köze hozzá , te dolgod, lehet, hogy csak még nem találtad meg az igazit, ozt cső, nem kell ennek ilyen nagy feneket keríteni; szerintem semmivel nem vagy elkésve, és ne azért veszítsd el a szüzességed hirtelen, mert valaki más azt mondta, hogy ciki, és akkor gyorsan ágybabújsz valakivel; mert ez teljesen abszurd lenne! Egyetemistaként meg hát tinis a gondolkodásod, hagyd el ezeket a "ciki"-dolgokat, egyetemre már érett emberek mennek, akik nem ítélnek el a szűzességed miatt. Szóval nem ciki, de ha valaki szerint mégis az, akkor ez van, akkor az az ember így járt, de nem te jártál így, hanem az az adott ember van azon a tudatszinten, rá meg nem kell haragudni meg kiakadni, mert ő ilyen. De attól neked még nem kell ugyanolyannak lenni, mint ő, örülj, hogy egy külön egyéniség vagy, mindenki önmagában különleges, amilyen ő maga, amit ő képvisel, amit ő hozott ebbe a Világba. Szeresd magadat, fogadd el magadat, plusz akkor még kívülre is kisugárzik, és könnyebben vonzol be valakit. Ne aggódjál, valszeg ennek még a sorsod szerint még nem jött el az ideje
2017. nov. 5. 20:11
 4/17 anonim ***** válasza:
100%
Dehogy ciki! Valszeg én is így fogok járni! /önsajnálat nélkül/ Akkor veszted el mikor érzed vagy mikor meglesz a megfelelő partnered! A szex az érzelmekről szól, nem valami koszos dologról. Fontos az első alkalom. Szívből jöjjön a dolog! ;) 17/f
2017. nov. 5. 20:14
 5/17 anonim ***** válasza:
100%
Én is szüzen érettségiztem, és legfeljebb csak azt bántam meg hogy nem vártam még egy évet...
2017. nov. 5. 20:18
 6/17 anonim ***** válasza:
39%

Igen.

Szép estét: Paul Finch, alias Kulagép

2017. nov. 5. 20:27
 7/17 anonim ***** válasza:
100%

Mi köze van bárkinek ahhoz hogy szűz vagy-e vagy sem?

Én is végzős vagyok amúgy, szűz mint az olívaolaj, de nekem így jó.

2017. nov. 5. 20:33
 8/17 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem te akarsz lenni az egyetemi bulik és gólyatábor partiarca, akkor nem ciki (persze gondolom srác vagy). Én a mai napig szűz vagyok és mivel nem szoktam egyetemi rendezvényekre menni és csakis a tanulmányaimmal vagyok elfoglalva, így a kutyát nem érdekli, hogy még nem voltam nővel. Minden azon fog múlni, hogy milyen társaságot választasz magadnak. 24/F
2017. nov. 5. 22:25
 9/17 anonim ***** válasza:
100%

Már miért lenne ciki. Nagyon sokan nem vesztik el kozépsuli/gimi alatt, csak a szájuk jár, vagy nem mondják el. Ok is ugyan olyan emberek lesznek, és ugyan olyan barátok, szeretok lesznek. Nincs ebben semmi ciki. Tobbek kozott én is, csak fosuli alatt vesztettem el. Nem lett belole semmi hátrányom, vagy bármi. Leghamarabb ezt a ember saját maga itéli el, hogy ciki, de meg kell tanulnod elfogadni saját magad, és nem lesz semmi gond.

27F

2017. nov. 6. 09:59
 10/17 anonim ***** válasza:
66%
Nem ciki, sőt előny. Ha szüz vagy az plusz 20 pont, annyi mint egy középfokú nyelvvizsga. Csak be kell írni a felvételi lapra.
2017. nov. 6. 14:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!