Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ciki gimit szűzen végezni és úgy menni egyetemre?
Hát.. lányként az végez gimit szüzen aki vagy várni akar az igazira/házasságig vagy aki valamiért defektes és nem dugja meg senki. bocsi..
srácként más a helyzet, a srácok később érőbbek, sok srác még 25 évesen is bénázik és ezért nem állnak vele szóba a csajok
de lányként más a helyzet.. ha valaki adna puncit és azt a srácok nem fogadják el ott nagy defekt van!!
#10: Nem akarom elrontani a poént, de középfokú nyelvvizsgáért 28 pluszpont jár.;)
#12: És az miért baj hogy nem fekszik össze minden jöttmenttel, hanem megválogatja hogy kit enged be a puncijába? Undorító vagy.
A kérdésre válaszolva: Nem, egyáltalán nem ciki, normális embert ez nem érdekli. A nem normális emberek pedig engem nem érdekelnek.
#12-es
Hadd találjam ki, ~25 éves nyomi vagy akinek minden szembejövő csaj vagy "defektes", vagy "használt" (=volt/van pasija, de úgysem fog hozzád szólni ezért "Fúúúj, már megfektették, nem kell" felkiáltással reagálsz)
Ha ilyen paraszt vagy, nem is lesz senki Marok Marcsán kívül.
Az ciki amit annak élsz meg. (szerintem nem az)
Pl. nekem mindig ciki volt egy bizonyos kor után elmondani, hogy a szüleimmel élek még, a legjobb barátom meg simán felvitte a csajait is amikor a szülei is otthon voltak. Neki nem volt ciki és ő csinálta jól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!