Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szerintetek sok férfival...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek sok férfival feküdtem le? (Többi lent)

Figyelt kérdés

22 éves lány vagyok. 17 évesen vesztettem el, s már 8 férfival feküdtem le. Volt majdnem 3 éves, másfél éves, egy éves, fél éves és igen rövid 1-2 hónapos kapcsolatom is. Mindükkel nyíltan vállalva kapcsolatban voltam. Sosem szerettem az egyéjszakásokat...

Tudom mostanában egyáltalán nem divat, hogy alig pár férfival fekszik le egy nő élete során, s én sem vagyok frigid, nem ítélem el azt aki nem csak a férjével hajlandó csinálni. De valahogy nekem a saját számom soknak tűnik a koromhoz képest... :/ A környezetemben én vagyok az egyetlen, aki ilyen "kevés" személlyel volt már együtt a velem egy idősek (vagy akár fiatalabbak) közül. Barátnőim azt mondták ez jó arány.

De ez valóban ennyire jó? :/

Volt akit már megbántam, s vannak olyanok is akiket nem, s örülök hogy átéltem velük ilyen pillanatokat is.

2017. nov. 13. 20:35
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
16# Miért lene ezért ri##c? Te nagyon aberrált vagy. Az , hogy te 30 évesen 1 nővel voltál s ő még nem az igazi,az pusztán annyit jelent, hogy nem vagy egy adonisz. Bizonyára ő az igazit keresi. Az meg szerinem tök mindegy hány pasival feküdt le elötem , ha velem fejezi be a sort, mert engem tart a legjobnak. Te abbol a fajtábol való vagy , aki csak olyan versenyre nevezne be, ahol egyedül indul.
2017. nov. 14. 15:42
 22/24 anonim ***** válasza:

Nincs olyan hogy sok meg kevés, csak ami neked éppen ideális. Nőknek szerintem különösen nehéz lehet, mert ha az utcaembere szerint túl kevés emberrel feküdt le, akkor frigid, ha túl sokkal, akkor meg kva... Úgyhogy lehetetlen ennek megfelelni, meg amúgyis kinek mi köze hozzá? Nincs már boszorkányégetés meg véreslepedő (vagy legalább is nem kéne, hogy legyen).

Szerintem amúgy ez egy tök átlagos szám, ezt úgy értem, hogy valószínűleg ha a veled egykorú emberek átlagát vesszük, akkor benne van.

2017. nov. 14. 21:40
 23/24 anonim ***** válasza:
21 te egy igazi S####GGFEJ VAAGY
2017. nov. 14. 22:24
 24/24 anonim ***** válasza:
Kedves16-23 Attól még , hogy se##fejnek tartasz, még igazam van. Te úgy gondolod, hogy a nőnek nincs joga válogatni és elhagyni azt akivel langyosnak gondolná az életét.Ha azt mondta volna, hogy egy évig kell járnia mindenkivel , hogy ágyba bujjanak, az mitől lenne jobb? Pl , ha pont te lennél az és csak egy év után derülne ki, hogy kevés vagy neki és akkor hagyna el.Esetleg évekig tökörészne valakivel és várná a csodát s ha nem jön el, akkor elhagyna.Senkinek sem éll örökké és marad fiatal.Had legyen már joga eldönteni mindenkinek, milyen alapon szelektáll anélkül, hogy leri###coznák. Ezen felül , meg nem mondta a kérdező, hogy minden kapcsolatának ő vetett véget.Senki sem tudja előre , hogy mit szeret amíg , meg nem kostólta, csak sokan beletörődnek, hogy nekik ez jutott.Ő nem ilyen, nem a menüs fajta, hanem inkább az étlapról választ és dönti el jó,vagy sem.
2017. nov. 19. 09:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!