Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szerintetek sok férfival...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek sok férfival feküdtem le? (Többi lent)

Figyelt kérdés

22 éves lány vagyok. 17 évesen vesztettem el, s már 8 férfival feküdtem le. Volt majdnem 3 éves, másfél éves, egy éves, fél éves és igen rövid 1-2 hónapos kapcsolatom is. Mindükkel nyíltan vállalva kapcsolatban voltam. Sosem szerettem az egyéjszakásokat...

Tudom mostanában egyáltalán nem divat, hogy alig pár férfival fekszik le egy nő élete során, s én sem vagyok frigid, nem ítélem el azt aki nem csak a férjével hajlandó csinálni. De valahogy nekem a saját számom soknak tűnik a koromhoz képest... :/ A környezetemben én vagyok az egyetlen, aki ilyen "kevés" személlyel volt már együtt a velem egy idősek (vagy akár fiatalabbak) közül. Barátnőim azt mondták ez jó arány.

De ez valóban ennyire jó? :/

Volt akit már megbántam, s vannak olyanok is akiket nem, s örülök hogy átéltem velük ilyen pillanatokat is.

2017. nov. 13. 20:35
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
49%
Ez gáz.
2017. nov. 13. 20:37
 2/24 anonim ***** válasza:
51%
Jópofa barátnőid vannaj, az Isten b+ őket! :) Sokkkkkkkk ez a 8 is.
2017. nov. 13. 20:37
 3/24 anonim ***** válasza:
12%
nagyon nem sokkal
2017. nov. 13. 20:38
 4/24 anonim ***** válasza:
86%
Ki a toszt érdekel?
2017. nov. 13. 20:39
 5/24 anonim ***** válasza:
72%
Szerintem ez a "sok" elég relatív fogalom, mindenkinél más a sok. Inkább azon kellene elgondolkodnod, neked soknak számít e ez a szám.
 6/24 anonim ***** válasza:
71%
Elég soknak tűnik, de kinek mennyire gyorsan pörög az élet...
 7/24 anonim ***** válasza:
55%

Ugyanmár! Nem ribiskedtél, mindegyikkel vállalt kapcsolatban voltál akkor, valamint volt 3éves kapcsolat is, ami szintén azt erősítí, hogy nem hetente váltogatsz.

Szóval nem gáz egyáltalán. Tényleg ritka az ilyen manapság, pedig ez lenne a normális, igazából.

23F

2017. nov. 13. 20:43
 8/24 anonim ***** válasza:
81%
Azt csinálod ami neked jól esik, ha hetente váltogatnád a partnereid, ahhoz sem lenne senkinek semmi köze. A mások véleményével meg ne foglalkozz, tessék szépen úgy élni az életed ahogy neked jól esik! :) Egyébként válaszolva a kérdésedre, ez még egyáltalán nem sok!
2017. nov. 13. 20:50
 9/24 Sunshinedoll ***** válasza:
70%

Ezt a számot senkinek se kell tudnia, csak neked, éppen ezért egyedül az számít, te mit gondolsz róla. Ha neked ez sok, akkor sok. Ha nem, akkor nem sok.

A pasik meg egy szűz szexistennőt akarnak, na, az a miaf-sz kategória? :DDD

2017. nov. 13. 20:53
 10/24 anonim ***** válasza:
95%
Már aki képes olyan nyakatekert gondolkodásra, hogy szűz szexistennőt akarjon. Ha valaki szüzet akar, akkor abból neki kell szexistennőt nevelni (persze annak is megvan ám az izgalma).
2017. nov. 13. 20:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!