Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek sok férfival feküdtem le? (Többi lent)
22 éves lány vagyok. 17 évesen vesztettem el, s már 8 férfival feküdtem le. Volt majdnem 3 éves, másfél éves, egy éves, fél éves és igen rövid 1-2 hónapos kapcsolatom is. Mindükkel nyíltan vállalva kapcsolatban voltam. Sosem szerettem az egyéjszakásokat...
Tudom mostanában egyáltalán nem divat, hogy alig pár férfival fekszik le egy nő élete során, s én sem vagyok frigid, nem ítélem el azt aki nem csak a férjével hajlandó csinálni. De valahogy nekem a saját számom soknak tűnik a koromhoz képest... :/ A környezetemben én vagyok az egyetlen, aki ilyen "kevés" személlyel volt már együtt a velem egy idősek (vagy akár fiatalabbak) közül. Barátnőim azt mondták ez jó arány.
De ez valóban ennyire jó? :/
Volt akit már megbántam, s vannak olyanok is akiket nem, s örülök hogy átéltem velük ilyen pillanatokat is.
Ugyanmár! Nem ribiskedtél, mindegyikkel vállalt kapcsolatban voltál akkor, valamint volt 3éves kapcsolat is, ami szintén azt erősítí, hogy nem hetente váltogatsz.
Szóval nem gáz egyáltalán. Tényleg ritka az ilyen manapság, pedig ez lenne a normális, igazából.
23F
Ezt a számot senkinek se kell tudnia, csak neked, éppen ezért egyedül az számít, te mit gondolsz róla. Ha neked ez sok, akkor sok. Ha nem, akkor nem sok.
A pasik meg egy szűz szexistennőt akarnak, na, az a miaf-sz kategória? :DDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!