Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek sok férfival feküdtem le? (Többi lent)
22 éves lány vagyok. 17 évesen vesztettem el, s már 8 férfival feküdtem le. Volt majdnem 3 éves, másfél éves, egy éves, fél éves és igen rövid 1-2 hónapos kapcsolatom is. Mindükkel nyíltan vállalva kapcsolatban voltam. Sosem szerettem az egyéjszakásokat...
Tudom mostanában egyáltalán nem divat, hogy alig pár férfival fekszik le egy nő élete során, s én sem vagyok frigid, nem ítélem el azt aki nem csak a férjével hajlandó csinálni. De valahogy nekem a saját számom soknak tűnik a koromhoz képest... :/ A környezetemben én vagyok az egyetlen, aki ilyen "kevés" személlyel volt már együtt a velem egy idősek (vagy akár fiatalabbak) közül. Barátnőim azt mondták ez jó arány.
De ez valóban ennyire jó? :/
Volt akit már megbántam, s vannak olyanok is akiket nem, s örülök hogy átéltem velük ilyen pillanatokat is.
Igen, sokkal.
Ne áruld el az igazat olyan férfiaknak, akikkel tartós kapcsolatot szeretnél.
24/F
12:
Hát persze, a legtöbb ember 22 évesen rájön hogy "na most már elég emberrel voltam, tudni fogom mit akarok az életben".
ÖÖÖ, VAGY NEM? Nemtől függetlenül minél több emberrel volt valaki, annál inkább alkalmatlanná válik tartós kapcsolatra. És a kérdező még nincs is valami extrém szinten, nem lépett át határt, de közel lehet hozzá.
Köszönöm mindenkinek a kulturált válaszát, akár pozitív akár negatív jellegű volt is a válasza a kérdésemre.
Megvan a saját életem, csupán érdeklődés és kíváncsiság céljából írtam ki ezen kérdésemet.
Tudom, mit is szeretnék elérni az életemben s hogy mi alapján akarom formálni a saját kis világomat, nyilván nem mostanság kerültem olyan kapcsolatokba, amiket utólag megbántam, hanem tizenéves koromban. De az mutogasson rám aki még sosem bánta meg egy kapcsolatát sem! :)
A további kommentelőknek valamint privát levelet küldözgetőknek pedig üzenném: nem szorulok rá 30-40 év közötti férfiak szexuális szolgáltatásaira! Megértéseteket köszönöm!
17-18 jártam az első barátommal.
19-21következő.
22-23ig következő.
23 (4 hónapig)
23 (3hónapig)
24-26ig
Ez hány férfi eddig? HAT 6
MINDENKIVEL KAPCSOLATBAN VOLTAM. Úgy volt szex. Szerintem ez nem gáz.
Te sem vagy az! No problem!
L/26
szerintem jól döntöttél Mit mondjak becsüllek!
Én férfiként csak olyan nővel feküdtem le akit el is vettem volna feleségül! megvert a sor! A feleségem
28 év után evált! a második csak a pénz számított! 6 év után még meztelenül még nem láttam. Ő engem már igen!
Két gyerek után ami az első házasságomból való! Inkább a szűz kategoríához érzem magam közel! Van értelme tovább így az életnek?
Nem kevés
Kezdd el lassan felezni a valós számot, a legtöbb nô ezt csinalja :)
Dehogy sok! Egyáltalán nem, különösen, ha az a három rövid az elején volt.
Sok megcsalásnak a kiváncsiság az oka: milyen lehet mással? Ha mindenkinek lenne 8-10 kapcsolata fiatalon, akkor rájönne, hogy ezen a téren a hasonlóságok nagyobbak, mint a különbségek, és hogy a személyiség számít igazán.
19-nek van igaza.
Kiegészíteném még azzal, hogy tömindegy hogy ki érzi soknak ki kevésnek.
Azok a pasik, akik soknak gondolják, azoknak nem a kölcsönös élvezkedős-kapcsolat a fontos, hanem a tulajdonlási-birtoklási vágya. Az ilyentől menekülj, bármilyen csábosan bánik is veled :-) Szépít, hülyít, amig nem kerülsz kényszerpályába mellette (egy-két gyerek, mhely elvesztése, leépülő egzisztencia).
És amikor ez megvan, mármint azt veszed észre ,hogy egyedül el vagy veszve, na akkor indul a Chicago-parancsolgatás-utasítgatás stb stb.
Persze ez egy átlag irányvonal, de nagy vonalakban tényleg így néz ki :-)
A hímállatösztön :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!