Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mi történne ebben az esetben?
Tételezzük fel, hogy egy férfit és egy nőt elrabolnak, majd összezárnak bizonytalan időre.
Szerintetek ha már több hónapja össze vannak zárva és már túl vannak a kezdeti sokkon akkor szexelnének előbb-utóbb? Mondjuk vonzódnak egymáshoz valamilyen szinten.
Tudom hülye kérdés de érdekel ti mit gondoltok erről.
a túlélési ösztön erősebb, mint a szaporodási
sok állat fogságban nem szaporodik, nem véletlen
Hát én biztos nem kockáztatnék, se némi betegséget, se egy terhességet. Fogságban, bele is halhatok, meg nem akarok direkt rosszat a gyerekemnek. Emellett, milyen pasi az, akinek feláll, mikor az életétől, a világtól teljesen el van zárva egy vadidegennel? Inkább azzal foglalkoznék hogy kijussak, nem azzal, hogy élvezzek egyet...
20L
Több hónapja.
Meg van az hogy egy nőnek van ciklusa?
És tegyük felbhogy kenyeretbmeg vizet kapnak hogy ne haljanak meg a nő véres. Akkor ott a vizelet széklet ürítés. Fürdés lehetőség nuku.
Pöcegödör szagban mocskosan pont Szexelni lesz Kedvük.
Nem ilyen szélsőséges helyzetre gondoltam, nyilván. -.-"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!