Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Másnak is feltűnt, hogy egyre több a prostituált? Mi lehet az oka ennek?
Figyelt kérdés
Nekem úgy tűnik, hogy évről évre több van belőlük. Az vezethet ide egy részt, hogy egyre több a magányos pasas és ők csak így jutnak nőhöz? A kereslet megnőtt rájuk és azért vannak egyre többen és többen? Vagy az is közre játszhat, hogy az internetnek hála egyre nagyobb felületen tudják hirdetni magukat? Ti hogyan látjátok?2017. nov. 8. 09:58
22/25 anonim válasza:
ráírtam arra, aki a 300 ezres fizuval jött, tényleg úgy néz ki, hogy nem kamuzik!
23/25 anonim válasza:
22 De meg is kell dolgozni rendesen, mert az ilyen csomagkihordók k**va sokat mennek... Inkább valami egyszerűbb munkát vállaljon az ember kevesebb pénzért, minthogy minden nap hulla legyen.
24/25 anonim válasza:
Én a kérdésre válaszolva nem gondolom,hogy több lenne belőlük. Bár a legtöbb prosti nagyon buta mert összehoznak valakivel vagy valakikkel gyereket illetve gyerekeket. Édes istenem nem adott ezeknek az élet észt ! Milyen élete lesz azoknak a kölyköknek akiknek az édes anyukájuk k'rva ? Hallottam én már olyanról is akinek 4 gyereke van közben anya fizetett szajha. Hát nullák ezek az emberek nem képesek gondolkozni inkább dugatják magukat pénzért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!