Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Másnak is feltűnt, hogy egyre több a prostituált? Mi lehet az oka ennek?
Figyelt kérdés
Nekem úgy tűnik, hogy évről évre több van belőlük. Az vezethet ide egy részt, hogy egyre több a magányos pasas és ők csak így jutnak nőhöz? A kereslet megnőtt rájuk és azért vannak egyre többen és többen? Vagy az is közre játszhat, hogy az internetnek hála egyre nagyobb felületen tudják hirdetni magukat? Ti hogyan látjátok?2017. nov. 8. 09:58
1/25 anonim válasza:
A vilag egyre jobban b.... odik el. Ez az oka. Sok pi... csanak nincs kedve dolgozni hat inkabb a labait rakja szet penzert. Aztan ugye vannak a bal f.. sz emberkek akik nem tudnak not szerezni igy inkabb megveszik. Es ez csak rosszabb lesz mar.
2/25 anonim válasza:
Engem kerul minden nő parkapcsolat terénde penzert se szexelnek prostival
3/25 anonim válasza:
A nők számára ez egy elég jó pénzszerzési lehetőég, sokat tudnak keresni vele. Magyarország meglehetőségen szegény ország. Munkalehetőség nem nagyon van, ami van is kevés pénzzel kecsegtet, ezért sokan ebben látnak lehetőséget. Szerintem az, hogy több férfi keres prostikat nem hinném, hogy igaz lenne. Egyébként, ha nő lennék én is megfontolnám ezt a lehetőséget. 23/F
4/25 anonim válasza:
Marmint forditott iranyu fizetes eseten se
5/25 anonim válasza:
Hat munkaerohiany van 3as de jol hangzott
6/25 A kérdező kommentje:
#3 Ez nem csak Magyarországon van így szerintem, hanem világszinten is egyre több van belőlük.
2017. nov. 8. 10:11
7/25 anonim válasza:
Kérdező, nyilván az is közrejátszik a dologban, hogy ma már szabadosabb gondolkodású a világ mint mondjuk 30-40 éve.
8/25 anonim válasza:
7 pontosabban a szbadsag illuzioja kergeti a nepet
9/25 anonim válasza:
Azért ne csak a nők hibája legyen már... :D
Nem tudna ebből megélni, ha a sok életképtelen pasas nem járna hozzájuk hetente-havonta.
10/25 anonim válasza:
9 Azért elég merész dolog életképtelennek nyilvánítani a prostizó férfiakat. Sokan azért választják ezt az utat, mert nincs kedvük a nők drámázásához, nem akarnak kapcsolatot, és ez a legkönnyebb út, hogy szexhez jussanak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!