Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Dósa Fanny-ról meztelen kép?
Na ez az, te Dósa Fanny-nak csak képeken nézhetnéd a punciját, mert megdugni sosem fogod. :D
Amúgy nem terjeszt magáról meztelen képeket, és eleve szóba sem állna ilyenekkel, mint amilyen te vagy, kedves Kérdező :-)
1. Lehet, hogy nem "terjeszti", de az 100%, hogy néhány "jópasinak" már kűldött privát helyeken.
Illetve valószínű, hogy pár éven belül regisztrál majd a rosszlányokra. Akkor majd jól megkapja tőlem is.
Előző:
Ha valóban ezt csinálta volna, akkor már rég kikerült volna a netre. Másik eset: ha küld meztelen képet, akkor max olyannak küldi el, akiben megbízik, ezért a kép még a mai napig is az illetők birtokában van, és max egy szűk réteg ismeri így, de a nagyközönség sosem fogja látni.
Nekem több csaj is küldött szexi képet még régen, én sem adtam ki a kezemből, ez így korrekt.
Egyébként pedig nem valószínű, hogy a rosszlányok.hu-ra regisztrálna. Tudom, hogy egy buta embernek tűnik, de nem az.
A 2000-es években volt olyan netribi akiről nem csak meztelen képek, hanem amatőr "home videó" is kikerült - Dósa Fanny azért nincs ezen a szinten, és nem is lesz.
5. Szerinted megis miből fog élni? Hat nem az instából...
Ha nem fog ki egy olyan pasit, aki eltartja hosszútávon, akkor semmiből.
Elmegy prostinak. De Őt ez amúgy sem zavarja, neki fontosabb az az eletszínvonal mint más és ezzel amúgy nen biztos, hogy va baj. Az Ő dolga.
De hamarabb enne szart mint, hogy ne legyen a legújabb iphoneja.
De jó kis pamacskája van, remélem még akkor is lesz amikor fizetek a seggéért 20 ezret. Majd a földre dobom.
Van még több kép is? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!