Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
2/14 A kérdező kommentje:
én is, szerintetek is izgató? 22f
2017. okt. 20. 22:04
3/14 anonim válasza:
Szerintem is izgató lenne,de egyrészt nem fogom meztelenül fényképezgetni magam, másrészt később kellemetlenség lehet belőle.
5/14 A kérdező kommentje:
hát épp azért kell olyannak küldeni aki nem ismerhet és nem lehet beazonosítani téged. Amúgy fiúk ne írjanak már privátba b++ XD
2017. okt. 20. 22:15
6/14 anonim válasza:
A 3. voltam. Ismeretlenekkel is alakulhat úgy a beszélgetés, hogy akár üzleti kapcsolat, barátság, anyámtyúkja lesz belőle. Vagy, akárhol is küldesz neki képet, később beazonosít. Pl. itt az azonosítódra máskor is rátalál más céllal pl. egy olyan kérdésnél, ahol be tud azonosítani, vagy ilyesmi.
Na, de nem ez volt a kérdésed, nem zsibbasztalak tovább.
8/14 anonim válasza:
Sajnos én arccal is küldtem :D De többet nem fogok.
21L
9/14 anonim válasza:
Igen, többször és többfélét is.
Többnyire erotikus levelezéssel kezdtük, majd szextörténetek jöttek abból képek majd videók cseréje.
Viszont valahogy mindig úgy jött össze, hogy legalább egy fél ország volt köztünk.
Mostanában is keresek hasonló levelező partnert, de nem nagyon jön össze.
26F
10/14 anonim válasza:
Csak a farkamat küldtem eddig. (Kérésre)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!