Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Korai magömlés látványtól? Volt már ilyen jellegű valakinek?
Bárhol olvastam a korai magömlésről, sehol sem arról írtak, amit hallani akartam, vagy amit érzek.
Szájjal/kézzel kielégítéskor viszonylag tudom tartani (bár ez is pillanatfüggő), de amint a szexre kerül a sor, szinte azonnal elsülök. Alapjáraton könnyen felizgulok egy csókra, érintésre is, ezért úgy érzem, hogy a szexnél ez azért lehet, mert túlságosan felizgulok arra, hogy meztelen, hogy összeérünk, vagy az 'előkészületek' alatt magára az elkövetkező folyamatra, stb.
Van itt olyan, aki ilyesmi helyzetben volt?
Hogy tudta kezelni?
Figyelj ez nem egy betegség, ha túlságosan felizgulsz már pusztán a gondolattól, akkor le kell lassítani, vissza kell venni a tempóból. Anno az első barátnőm simán eljátszotta velem , hogy a buszon háttal elém állt és kicsit hozzámért,nem tudtam visszafogni magam, akkor nagyon ciki volt, 16 éves voltam. Utólag már tudom, hogy ez nagyon izgalmas volt, újdonságnak számított,most előjátéknak jó, de semmi több.
Az idő és tapasztalat sok mindent helyre fog tenni, beáll minden a "normális szintre" emiatt ne aggódj. Mielőtt a barátnéddal találkoznál maszturbálj egyet(ne vidd túlzásba!!), hogy egy kicsit fáradtabb legyél, akkor nem fogsz tudni olyan hamar elmenni, de egy Nőnek jó érzés ha hatással van Rád, amiatt nem kell aggódnod.
Köszönöm!
Barátnőm nem panaszkodik, de pont emiatt úgy alakítjuk, hogy más módon kielégüljön ő is. Csak zavar, hogy gyakorlatilag nem tudom kontrollálni ezt a jelenséget, és emiatt más élvezetekben nem igazán van sok részem.
A behatolás utáni gyors (azonnali) elsülést azzal lehet a legkönnyebben orvosolni, ha a behatolást követően pár percig nem mozogtok. Ha mozgás nélkül is bekövetkezik az ejakulációd, akkor ne hatolj be teljesen, csak a makkodat dugd be, a lényeg, hogy az idegrendszered megszokja a "bent vagyok" érzést. Miquel itt a GYK-n úgy fogalmazta meg, hogy ez evolúciós okokra visszavezethető vissza, az agyadnak meg kell tanulnia, hogy a lyuk nem szalad el, nem kell azonnal megtermékenyíteni. :)
A behatolás utáni első 1-2 perc a legkritikusabb a korai magömlés szempontjából, ezért próbáljátok azt, hogy miután behatoltál, csak szeretgessétek egymást lökések nélkül egy ideig. A magömlés kontrollra rengeteg módszer létezik, a legegyszerűbb megoldásnak azt javaslom, hogy próbáljon a saját kirobbanó izgalmad helyett minél inkább a barátnődre fókuszálni. Megtanulhatod még az ejakuláció mentes orgazmust is. Ha érdekel a módszer, írj rám és adok hozzá gyakorlatokat.
Köszönöm a választ!
Ismerek ilyen elszorításos technikát és társait, de ezekkel nem igazán kísérletezgetnék. Az igazi előrelépés az lenne, ha magam tudnám fejben kontrollálni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!