Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Előváladékban csak akkor lehet sperma, ha előtte volt már magömlés, és nem pisilt az illető?
Figyelt kérdés
vagy alapból tele van?2015. aug. 11. 23:40
1/14 Igen, én vagyok! :) válasza:
Alapból nincs benne.
2/14 anonim válasza:
Ezt teljes bizonyossággal akkor tudod megállapítani, ha minden egyes alkalommal mikroszkóppal átvizsgálod a cuccot. (Csak akkor már ugye késő...)
4/14 anonim válasza:
Alapból nincs benne ahogy te mondod maszni után esetleg lesz benne ... de azis a fityma körüli megmaradt sperma ..
5/14 anonim válasza:
Képzelj el egy gépfegyvert. Az első lövés is halálos, pedig ez jelképezi az előválladékot. Utána meg még 1 tár..
7/14 anonim válasza:
Hoppá! Ezèrt kell csakis ès kizárólag anàlisan szexelni! Én megmondtam!
8/14 anonim válasza:
Az esetek nagy reszeben nincs benne, de barmi elofordulhat!!
9/14 anonim válasza:
Ezen még szakirodalom is vitatkozik. Az már bizonyított, hogy van benne, a vita azon van, ez elég-e a megtermékenyítéshez. Ugyanis ha valaki megszakítás mellett esik teherbe, nem bizonyíthatóak a körülmények.
10/14 anonim válasza:
Ha nem pisilt élvezéd után, biztos van benne sperma is. Bár kérdés mennyi idő telt el az élvezés után.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!