Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Magömlés előtt fehér váladék?
Olyan kérdésem lenne, hogy amikor már közel vagyok ahhoz, hogy elmenjek és hirtelen megállok(nem is muszáj megállnom hozzá) lényeg az, amikor közel vagyok, akkor fehér 2-3 csepp nagyon híg váladék jön ki a péniszemből, egy kicsivel áttettszőbb, mint az ondó. Ezek után rendesen el tudok menni, a normál ondó mennyiséggel, és minőséggel.
Nos a kérdésem az lenne, hogy mi ez a fehér híg váladék? Előváladékom szokott lenni, pl. szex előtt amikor izgatjuk egymást a barátnőmmél, persze ez még nem az az izgalmi állapot, mint magömlés előtt. Rendes átlátszó, kissé nyálkás anyag.
De amit fentebb írtam fogalmam sincs róla h előváladék-e vagy ondó... Ondó kétlem, hogy lehet, mivel nem megyek el, nincs meg az orgazmus érzése, se a ritmikus összehúzódások, mikor magömlésem lenne, de még is ott van az a fehér váladék, ami egyre jobban idegesít, és félek is tőle nehogy sperma legyen.. Ötletek?
Amikor közel vagy az élvezéshez, akkor már kezd felszivárogni a sperma. Az előnedv előkészíti a terepet a húgycsövedben, hogy később nem pusztuljanak el az ivarsejtek. Közeli élvezés előtt már megindul egy pár csepp sperma, amit a makkod végén megjeleni. Újjaddal szedd le és szagold meg, és kóstold meg. Már érződik rajta a sprema jellegzetes illata és íze.
Ez normális jelenség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!