Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Előváladékban csak akkor...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Előváladékban csak akkor lehet sperma, ha előtte volt már magömlés, és nem pisilt az illető?

Figyelt kérdés
vagy alapból tele van?
2015. aug. 11. 23:40
1 2
 11/14 János Gilján ***** válasza:

No akkor tisztázzuk. Az előváladékot a Cowper mirigy termeli, ami a prosztata alatt helyezkedik el. A váladék életképes spermát NEM tartalmaz, mivel azt kizárólag a herék tudnak előállítani.

Az előváladék feladata, hogy a húgycsövet megtisztítsa az ottmaradt vizelet cseppektől és a PH értékét lúgosabbá tegye. A funkciójából következik, ha az utolsó ürítés sperma volt és nem vizelet, akkor a húgycsóben maradt minimális spermát kimossa, így kerűlhet bele életképes sperma is.

Amennyiben viszont vizelet volt az utolsó ürítés, akkor az előváladék nem tartalmat spermát, mivel azt a vizelet már kimosta a húgycsőből. Amennyiben valami erősen kapaszkodó sperma ellen is állna a vizelet sugarának (nem fog), akkor is gyorsan végez vele a vizelet savas kémhatása.

Az előváladék egy pisiléssel tehát könnyűszerrel spermamentessé tehető, azonban a megszakított közösülésnek van egy valódi veszélye is. Magas izgalmi szinten nem mindig lehet pontosan tudni, hogy mikor indul az ejakuláció első sugara, így előfordulhat, hogy az első sugár véletlenül a hüvelybe ürűl, pedig a srác azt hitte, hogy még van pár másodperce. Az ilyen baleset pedig már rendes sperma, tele életképes megtermékenyíteni vágyó kis krapekokkal. Erre utólag is hohetik azt, hogy csak előváladék volt, pedig nem.

Ha valaki megszakításos módszert választ, arra tehát két szabály vonatkozik:

1. Két menet között legyen egy pisi.

2. Ne az utolsó pillanatban szállj ki, jobb ha az utolsó 10 másodpercet kint fejezed be magadnak, vagy segít a partnered.

Amit itt leírtam az akkor is igaz marad, ha valaki le akar miatta pontozni... ;)

2017. márc. 14. 17:10
 12/14 anonim ***** válasza:

11# Jól leírtad, bár nem kell hozzá zseninek lenni, hogy ezt kikövetkeztesd. :)

Én soha nem szexeltem óvszerben, és egy gyerekem sincs... Akik lepontozzák az igazságot, azok csak urban legendekre alapozva élik az életüket?

2017. márc. 14. 17:33
 13/14 János Gilján ***** válasza:

Valóban nem zseninek kell lenni, elég, ha alapvető anatómiai ismeretekkel rendelkezik valaki. Azért fogalmaztam szájbarágósan, hogy az itt jelenlévő mindentudó kiskamaszok is felfogják a lényegét.

37F vagyok...

2017. márc. 14. 18:45
 14/14 Igen, én vagyok! :) ***** válasza:
Azért megkaptam a 0%-ot az okostojásoktól.:D
2017. márc. 15. 17:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!