Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Más férfiaknak hogy vannak kölcsönös beleegyezéssel készült meztelen képei (akár videói) viszonylag sok nővel?
Életemben eddig 19 nővel voltam és a legtöbbnél rákérdeztem arra, hogy lehetne-e velük meztelen kép vagy videó, de mindenki nemet mondott.
Ehhez képest van olyan velem egykorú régi jó barátom, akinek 5 nővel is vannak meztelen képei, akikkel lefeküdt (az egyikkel szex közbeni is), mégsem volt nagyságrendekkel több nővel, mint én. És mindegyik képen a csajok a kamerába néznek és mosolyognak, stb, szóval tudják hogy készül róluk a fénykép.
Neked férfiként hogy sikerült nőről meztelen képet csinálni? Nem tudom mi kellhet hozzá
26/f
6:
Csakhogy én leszarnám, hogyha rólam meztelen kép vagy szexvideó kerülne fel akár névvel a netre. Mivel jól nézek ki, jól szexelek és általában jó csajokkal. Brühü-brühü, meglátja valaki a nagy farkam, jó testem, a szép nőm vagy hogy jól szexelek? Vagy mi?
A nőknek ez valamiért hatalmas tragédia, ha véletlenül kikerül róluk bármilyen intim anyag.
5:
Igen, megmutatta két "haverjának", értsd két, évtizedes legjobb barátjának. Akiket tízszer régebb óta ismer, mint a nőt.
Hát ez nagyon erkölcsi kinyilatkozás volt, logikus magyarázat nélkül.
Szerintem meg:
Teljesen mindegy mióta vagy együtt valakivel, nagyon régi jó barátodnak MEGMUTATNI (anélkül hogy elküldenéd neki, tehát csak mondjuk a te telefonod képernyőjén látja) meztelen vagy szex képet/videót teljesen rendben van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!