Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A 18 év alattiak szívesen kipróbálnák magukat egy 25-26 év körüli férfival?
Figyelt kérdés
Természetesen 15-18 év közötti korosztályra gondolok, hogy őket a saját korosztályuk érdeklik vagy az idősebbek.2017. okt. 31. 23:53
3/11 anonim válasza:
Ha van ilyen, írhat nekem nyugodtan.
4/11 anonim válasza:
Nagyon sok 16-18 évest ismerek 30 körüli férfival, tehát igen, sokan nem csak kipróbálnák, ki is próbálják, sőt maradnak is náluk. Én 18 vagyok, most úgy gondolom nekem a 7 év különbség már túl sok lenne, de pár éve még nem zavart volna. Talán már vagyok elég érett ahhoz, hogy beismerjem mennyire kislánynak érezném magam egy annyival tapasztaltabb férfival.
5/11 anonim válasza:
Az ugye tudod hogy erre a kérdésre a megkérdezettek szabályosan nem is válaszolhatnának? Egyébként én is ismertem hasonló eseteket.
6/11 anonim válasza:
Csak lúzerek kérdeznek ilyet. A saját korosztályodból egy nő se akar veled szóba állni?
7/11 anonim válasza:
Ideális kor, pláné egy 17 centis dákóval.
8/11 anonim válasza:
Én kipróbálnám magamat egyszer-kétszer egy idősebb, tapasztaltabb férfival.
17/L
Nem kérek privátot!
9/11 anonim válasza:
"idősebb, tapasztaltabb férfival..." 25-26 év
HAHAHAHA
10/11 anonim válasza:
Én is megsikongattatnék egy 17-20 éves tapasztalatlan tüneményt. 28F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!