Van egy 28 éves barátom és olyan lányokat keresek akik még nem csókolóztak de vele szivesen kipróbálnák egy nagyon megértő és kedves srácról van szó?
Figyelt kérdés
ez az álma segítsetek neki nagyon kedves ügyes okos megértő srác , semmi több csak egy csók lenne az egész neki nem számít a kor2013. júl. 12. 19:29
2/7 anonim válasza:
Nem számít a kor? Hívom a nagyit, tuti benne lesz.
3/7 A kérdező kommentje:
De, csak nagyon szeret, és az az álma hogy egyszer egy olyan lánnyal fog csókolózni aki még nem csókolózott.
2013. júl. 12. 19:33
4/7 anonim válasza:
"nem számít a kor"
Megkérdeztem nagymamámat,ha megcsipegetheti az arcát is,benne van,csak még kell egy kis idő,míg csóri herpesze elmúlik!!
5/7 anonim válasza:
Vicces kérdés ez. én is nagyon kedves és megértő vagyok, nekem is van bizonyos álmom, de nem teszem röhejessé magam itt, és mást sem kérek meg, h tegyen itt fel kérdést, hogy én milyen aranyos vagyok és hogy mi az álmom és teljesítsétek már nekem.
6/7 A kérdező kommentje:
először is nem ő kért meg magamtól raktam föl a kérdést
másodszor csak jelentkezők válaszát kérem és a többiek ha mégis írnak akkor kultúráltan és komolyan lécci
2013. júl. 12. 20:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!