Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tartós párkapcsolatban lányok, nők ti lenyelitek a párotok spermáját?
Figyelt kérdés
Szeretitek és szívesen teszitek meg vagy csak az ő kedvéért. Olyan van akinek a szájába élvez a párja de nem nyeli le?2017. okt. 31. 09:33
42/47 anonim válasza:
ma 18:27 En meg teged szeretlek <3
44/47 anonim válasza:
Tartós és nem tartós párkapcsolatban is mindig lenyeltem. Nekem ez nem az ízről szól, kényelmesebb, praktikusabb lenyelni , illetve szerintem pasi részéről elég illúzió romboló a köpködés. Már tizenévesen első alkalommal mikor a számba élveztek eszembe se jutott kiköpni, mindig nyeltem íztől független. N
45/47 anonim válasza:
44:
“Praktikusabb lenyelni”
Nem tudnál illúziórombolóbb lenni még egy kicsit? 😆
47/47 anonim válasza:
Nem tartosban is, neha szoktam vele jatszani is kicsit ki csorgatom a szambol mielott lenyelem es utana korbenyalom a szamat
20l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!