Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tartós párkapcsolatban lányok, nők ti lenyelitek a párotok spermáját?
Leszoktam, de pont tegnap történt meg a kapcsolatunk alatt először, hogy ahogy a számba ért azonnal kiköptem mert elképesztően keserű volt. Sosem éreztem ilyennek azelőtt.
Főleg akkor szeretem az ízét ha előtte valami alkoholt ittunk. Sör, főleg Guinness és whiskey után a legjobb, vagy amikor bele tudok imádkozni friss zöldséget :D
Viszont amikor valami zsíros, olajos dolgot eszik, mondjuk chipsest vagy sok sültkrumplit esetleg egy nagyobb adag húst eszik, mondjuk egy 200 grammos marhahúst, attól elég érdekes, savanykás az íze.
A gyümölcsök, gyümölcs levek pedig megédesítik, azt annyira nem szeretem.
A párom lenyelte párszor, de csak, mert tudja, hogy izgatónak tartom, de megmondtam neki, hogy egyáltalán nincs szükség rá, ha nem szeretné. Az állagát nem kedveli, nekem pedig bőven elég az, ha a szájba élvezhetek...
22F
15:
A disznókodás mellett nyelvtanozni sem ártana néha
Nalam kizart. Ha mas is ilyen jol erezne az izeket, ahogyan en, hanyna. A szex meg nem errol szol.
O valaszt. Marad, megcsal, barmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!