Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » 29 éves szűz férfiként csak a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

29 éves szűz férfiként csak a prostituáltaknál van esélyem?

Figyelt kérdés

2017. okt. 30. 22:49
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
79%

Nekem az összes gépész haverom Pesten nagyon is jól megvan. A cégünknél pl a gépészek tudom, hogy teljesen jól keresnek, főleg mert még programozni is tudnak. Persze a programozók keresnek a legjobban. Továbblépni mindig lehet, főleg külföldre. ... én még itt sem láttam egy gépész BMEs barátomat sem panaszkodni.

Egyébként meg akkor képezd ki magad klímásnak azzal is jól keresel. Pár hó alatt megvan. Gondolom nem vagy hülyegyerek ha elvégezted a szakot

...de amúgy amilyen nőt nem tudsz 300 nettóval "megtartani" azt nem picit fogod többel sem. Vagy ha neked olyan nő kell aki lehúz pénzeddel, akkor sok szerencsét.

... ilyen kell a francnak

2017. okt. 31. 22:00
 22/28 anonim ***** válasza:
0%
A nagy bme... Az, hogy a nők szemében 300k kevés, az egy tény, főleg Bp-en albérlet 120-150k havonta. Egy kamionsoffőr többet keres ettől, ezért nem kellett volna szenvedni majdnem 6 évet. Érezzétek magatokat szerencsésnek, viszont egy JÓ szakma ezerszer többet ér mint valami bmé-s diploma
2017. okt. 31. 22:18
 23/28 anonim ***** válasza:
79%

Csakhogy ez a kezdőfizu.

A többi mérnök ismerősöm 400-800 között keres már. 5-6 év tapasztalattal... Valamit benéztél ha nem jutottál előre.

2017. okt. 31. 23:00
 24/28 anonim ***** válasza:
0%
Próbálkozz csak a prostiknál mert a nagyságos magyar nőknél 30 évesen szüzen nem sok esélyed lesz. Keress sok pénzt szakmával, nem diplomával és akkor legalább lesz amiért hozzád mennek majd!
2017. okt. 31. 23:23
 25/28 anonim ***** válasza:

A r...banc aranyásókat lehet jobban vonza egy jól kereső szakmunkás.

... de jobb ha tudod egy értelmes, intelligens nőnél sokkal többet ér, ha egy jó állásod van, megbecsült vagy szakmailag és szereted is az munkádat + van életcélod. Neked olyan műanyag nők kellenek akik a pénzre buknak... csak sajnálni tudlak.

Ilyen esetben menjetek kur...ázni, akkor azt kapjátok amire befizettek.

2017. okt. 31. 23:51
 26/28 anonim ***** válasza:

Egyébként ilyen megkeseredett ember már a kutyának se kell.

Nekem se kéne olyan csaj aki lehúz a francba a lelki nyomorával. Nézhet ki bárhogy.

2017. okt. 31. 23:52
 27/28 anonim ***** válasza:
Egy jól kereső szakmunkás (600k-1000k ügyesen adózva) nem csak az aranyásókat vonzza. Amúgy nem tudom mit ítélkezel, egyáltalán nem az ilyeneknél próbáltam kezdeményezni, hanem a nagyságos mezei szürke-egér diplomás nőknél. Az, hogy a diplomád nem ér annyit mint egy jó szakma az meg tény és kész, ha már a személyeskedésnél tartunk..
2017. nov. 1. 00:01
 28/28 anonim ***** válasza:
Kezdj el RSD videókat nézni. Mindenkinél van esélyed, csak meg kell tanulnod a csábítás művészetét, fiam.
2017. nov. 20. 21:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!