Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » 29 éves szűz férfiként csak a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

29 éves szűz férfiként csak a prostituáltaknál van esélyem?

Figyelt kérdés

2017. okt. 30. 22:49
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
0%
Hát akkor nyird ki magad!Nincs szánalmasan a nyafogo férfinél :)
2017. okt. 30. 23:33
 12/28 anonim ***** válasza:
42%

Azt mondom.........es most nagy bolcs szol hozzad/hozzatok.

Pont most vagy abba a korban amikor el kell kezdeni a csajozast.

Ez a legmegfelelobb kor erre. De mar kezded atlepni a mezsgyejet.

Jo vagy, jol csinaltad, eros es ugyes ember vagy a magad modjan...de most jott el az ido a motorok begyujtasahoz....

Ha most nem gyujtod be, es egyessel nem indulsz el, utana rogton felvaltva ketessel...akkor mar kiesel ebbol az “aranykozepkorbol”.

Komolyan mondom....itt az ido!!!! Cselekedni!!!!

2017. okt. 31. 01:06
 13/28 anonim ***** válasza:
Egyetlen állításodat sem támasztottad alá érvekkel, ó, nagy bölcs.
2017. okt. 31. 05:16
 14/28 anonim ***** válasza:
84%

Pedig igaza van... 30 évesen már el kell kezdeni a dolgokat, az ismerkedést... ha nem akar egyedül megrohadni az ember. Ugye azt remélem senki nem gondolja, hogy 30 év szüzesség után hirtelen belebotlik valaki élete szerelmébe és elveszi.

A szerelmet keresni kell, ismerkeni, csalódni, felállni, elfogadni, alkalmazkodni, küzdeni. Jószerivel erre valók a 20-as évei az embernek, de 30 évesen is örökifjú egy férfi. Ha rendven van az életcéljaival, akkor nincs gond. Neki lehet állni élni.

2017. okt. 31. 10:33
 15/28 anonim ***** válasza:
0%
Ott is van esélyed, meg a Béla bácsinál is.
2017. okt. 31. 10:52
 16/28 anonim ***** válasza:
0%
Hasonló cipőben járok mint te kérdező, csak én 2 évvel még idősebb is vagyok. Ronda, alacsony, meg kisfarkú is mellette.. 30 évesen már család kellene,h legyen nem ilyenkor kell elkezdeni csajozni.. Ekkora viccet ne akarj már bemesélni neki.. 30 éves korod után szinte esélytelen vagy a nőknél. Elkezd mind kalkulálni, hogy miért vagy még mindig egyedülálló 30 évesen?? talán mert csapodár vagy, vagy béna lúzer, csóró, alacsony hulladék?! és inkább elkerülnek emiatt. A nők a biztosra mennek főleg 25 éves koruk után!
2017. okt. 31. 18:53
 17/28 anonim ***** válasza:
28%

Ez baromság. Ha elmegy prostihoz párszor, akkor szüzesség letudva. Nem kell soha elmondani senkinek. Amúgy meg azt mondod volt pár kapcsolatod régebben, de nem találtad meg az igazit.

Miért kéne mindig a tökéletes igazságot mondani a múltról?

Abszurd... a férfi egyik legszebb korszaka 30-tól indul... de ha nem tesz SEMMIT akkor tényleg esélytelen.

Kell csinálni egy akciótervet és kész.

30 év feletti nőkkel beszéltetek amúgy?? Mert én igen. Olyan pánik van a szemükben, az egyedülállók körében... pont, hogy kezdik felértékelni a normális apa jellemű férfiakat. Persze ehhez tenni is kell valamit. Pont olyan dolgokat, amik függetlenek a magasságtól, testalkattól, farokmérettől...

2017. okt. 31. 19:34
 18/28 anonim ***** válasza:
Abszolút nem látok semmiféle pánikot a 30-as nők szemében, sőt tudják, hogy ott vannak a fiatalabb 20-éves pasik, akikkel te "kiöregedett" 30 éves nem veszed fel a versenyt.. Rengeteg 30-35 éves egyedülálló nőt ismerek, abszolút nyugalomban élik életüket partiznak élvezik, h körülrajongják őket a fiatal pasik.. 30 évesen férfiként, ha csoró szülők kölyke vagy, mindenért magad kell kaparnod, az baromira nem imponáló sőt az ilyenektől menekülnek, szemben apuci nyeléshajú milliomos fiacskájával akinek ott van az A7-es 4 karikás. A nők ezekre hajtanak, mint írtam biztosra..
2017. okt. 31. 20:17
 19/28 anonim ***** válasza:

Jó nekem igényes 30 feletti értelmiségi baráti társaságom van. Kb mindenkinek 6-8 évvel fiatalabb felesége vagy barátnője van. Tény, hogy mi a fiatalkorunkat nem nyafogással töltöttük hanem a mérnöki egyetem szakán. A nőknek elég ha 2-300-at keresel és értelmes dolgokra költöd mint lakásra vagy jó helyekre utazásra stb... Csak a riherongyoknak fontos a 7-es BMW meg Audi.. de ez kit érdekel? Soha nem akartam ilyen nőt.

Ez a "nők csak a pénzes pasikra buknak" duma a lúzerek mosdatása kb.

Jó, ha 30 éves korára nem keres valaki minimum 200-at férfiként, az vessen magára, valamit elrontott... De még a legtrébb multis állásoknál is lejön ennyi. Na ennyit számít kb a lóvé.

2017. okt. 31. 20:48
 20/28 anonim ***** válasza:
hogy mi a fiatalkorunkat nem nyafogással töltöttük hanem a mérnöki egyetem szakán -> Pont ezt a hibát követtem én is el, sokra nem mentem vele, a mérnök (gépész) az egyik leglenézettebb és alulfizetett "szakma" ebben az országban, igen én is ezt végeztem egy neves egyetemen budán.. 300k-t keresek ami semmi, pedig nem élek nagy lábon ez baromi kevés 5,5év szakmaival, na ennyit a nagy mérnöki végzettségről. haverom otthagyta ezt a kart és helyette VALÓDI szakmát tanult víz, gázvezeték szerelő mellette festő.. Havi 700-800k meg van tisztán neki, mert ő ügyesen él.. És volt ideje bőven csajozni 30 évesen házas 2 gyerekkel hát igen, nekem is követnem kellett volna őt..
2017. okt. 31. 21:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!