Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
29 éves szűz férfiként csak a prostituáltaknál van esélyem?
Azt mondom.........es most nagy bolcs szol hozzad/hozzatok.
Pont most vagy abba a korban amikor el kell kezdeni a csajozast.
Ez a legmegfelelobb kor erre. De mar kezded atlepni a mezsgyejet.
Jo vagy, jol csinaltad, eros es ugyes ember vagy a magad modjan...de most jott el az ido a motorok begyujtasahoz....
Ha most nem gyujtod be, es egyessel nem indulsz el, utana rogton felvaltva ketessel...akkor mar kiesel ebbol az “aranykozepkorbol”.
Komolyan mondom....itt az ido!!!! Cselekedni!!!!
Pedig igaza van... 30 évesen már el kell kezdeni a dolgokat, az ismerkedést... ha nem akar egyedül megrohadni az ember. Ugye azt remélem senki nem gondolja, hogy 30 év szüzesség után hirtelen belebotlik valaki élete szerelmébe és elveszi.
A szerelmet keresni kell, ismerkeni, csalódni, felállni, elfogadni, alkalmazkodni, küzdeni. Jószerivel erre valók a 20-as évei az embernek, de 30 évesen is örökifjú egy férfi. Ha rendven van az életcéljaival, akkor nincs gond. Neki lehet állni élni.
Ez baromság. Ha elmegy prostihoz párszor, akkor szüzesség letudva. Nem kell soha elmondani senkinek. Amúgy meg azt mondod volt pár kapcsolatod régebben, de nem találtad meg az igazit.
Miért kéne mindig a tökéletes igazságot mondani a múltról?
Abszurd... a férfi egyik legszebb korszaka 30-tól indul... de ha nem tesz SEMMIT akkor tényleg esélytelen.
Kell csinálni egy akciótervet és kész.
30 év feletti nőkkel beszéltetek amúgy?? Mert én igen. Olyan pánik van a szemükben, az egyedülállók körében... pont, hogy kezdik felértékelni a normális apa jellemű férfiakat. Persze ehhez tenni is kell valamit. Pont olyan dolgokat, amik függetlenek a magasságtól, testalkattól, farokmérettől...
Jó nekem igényes 30 feletti értelmiségi baráti társaságom van. Kb mindenkinek 6-8 évvel fiatalabb felesége vagy barátnője van. Tény, hogy mi a fiatalkorunkat nem nyafogással töltöttük hanem a mérnöki egyetem szakán. A nőknek elég ha 2-300-at keresel és értelmes dolgokra költöd mint lakásra vagy jó helyekre utazásra stb... Csak a riherongyoknak fontos a 7-es BMW meg Audi.. de ez kit érdekel? Soha nem akartam ilyen nőt.
Ez a "nők csak a pénzes pasikra buknak" duma a lúzerek mosdatása kb.
Jó, ha 30 éves korára nem keres valaki minimum 200-at férfiként, az vessen magára, valamit elrontott... De még a legtrébb multis állásoknál is lejön ennyi. Na ennyit számít kb a lóvé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!