Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit kezdjek magammal?
Figyelt kérdés
Egyfolytában úgy érzem, hogy bárhol, bármikor szexelni tudnék. Pedig még nem is volt részem nemi aktusban. Mit tehetnék?2017. okt. 28. 13:42
2/15 A kérdező kommentje:
A második sem elég már. A szex oké. De kivel?
2017. okt. 28. 14:04
4/15 A kérdező kommentje:
Vá-vá-várj. Krvával? Én lány vagyok:D
2017. okt. 28. 14:19
5/15 anonim válasza:
Menj csajozni, de ha ez nem megy akkor vannak qrvázni, áldozz rá némi lovét és kész, ne légy ennyire életképtelen.
6/15 anonim válasza:
#5 vagyok ja vagy lány vagy akkor tárgytalan. :D
8/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat
2017. okt. 28. 15:13
10/15 anonim válasza:
Olvasd el a most kapott 120587 privátot, aztán válassz egyet közülük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!