Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Van értelme hozzáálni egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van értelme hozzáálni egy szexbombához?

Figyelt kérdés
Folyamatodan gyűlöletet, ellenszevet áraszt a nő. Ezt meglehrt csinálni kétszer, háromszor. De nem "500" -szor. Valahol már meglehet érteni az agresdzív férfiakat, mert az ő viselkedésük is kieszközölt. Nem ujjal kell mutogatni meg kifogásokat keresni, hanem úgy kell viselkedni hogx ne álljanak mádok útjában. Most például egy diszkóban legalább három-öt ember próbálkozása 1 nő szemèlyènek lelkèn szárad. Durva hogy az elkorcsosult emberek nem adnak őrömet és szeretetet , csak elvárásaik vanbak.
2017. okt. 27. 20:27
 1/10 anonim ***** válasza:
Volt munkatársnőm is ilyen volt,10éven keresztül nem szólt hozzám,tudta hogy bejön nekem,kis remegőszájú.Be volt sértődve hogy utcán nem vettem észre,ennyit beszéltünk.Utólag nem is bántam!
2017. okt. 27. 20:47
 2/10 anonim ***** válasza:
Mi olyat tett egy szexbomba, amivel neked vagy másnak az útjában állt?
2017. okt. 27. 20:51
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

Miért? Egy nőnek mindenkivel le kéne állni, aki szeretne tőle valamit? Mindenkinek joga van hozzá, hogy magas elvárásai legyenek.

Bocsáss meg, de rólad süt, hogy alacsony a léc, amit meg tudsz ugrani. Keresgélj a saját kategóriádban!

2017. okt. 27. 20:54
 4/10 A kérdező kommentje:
Buta vagy. Nem a léc alacsony fiam, az igênyek nagyok x y-nál, akik agyban már jóllehet nem a földön járnak. A pénz.
2017. okt. 27. 21:37
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

Igen, mindig ez a buta lúzer kifogása, hogy azért nem kell a nőnek, mert nincs pénze. Hidd ezt! Van ilyen is, de nem ez a jellemző, vagy nagyon rossz helyen keresgélsz.

A valóság általában az, hogy kevés vagy egy ilyen nőhöz. Ez már a kérdésedből könnyedén levonható következtetés.

Nekem sincs esélyem a felső kategóriás nőknél, csak én beismerem, és tudom, hogy az átlagos külső és belső tulajdonságaimmal átlagos nőt fogok megkapni. Sajnos ez a világ rendje. Aki kívánatos, az jobban megválogathatja a partnereit, akár 500 férfit is visszautasíthat, ha úgy akarja, és neked ehhez semmi közöd.

2017. okt. 27. 21:57
 6/10 anonim ***** válasza:
Mit kéne tenni a szexbombáknak ahhoz, hogy ne álljanak se a te utadban, se másokéban?
2017. okt. 28. 07:30
 7/10 A kérdező kommentje:
5/6: Hát nagyon buta vagy te. Miért vagyok kevès? Megtudod indokolni a hülyeségedet? Azon kívül persze, hogy vastagnyakláncos 200 kilós disznók oldalán kullognak a pénz miatt gyönyörű nők. Na lesz válasz hülyegyerek? Onnantól kezdve hogy anyagi megkülönböztetés alapjául szelektálnak, igenis van hozzá közóm. Amìgegy bolygön vagyunk és egy lègtétben, addig nem vagyok köteles eltűrni az elkircsosult nőt.
2017. okt. 28. 07:54
 8/10 anonim ***** válasza:
És miért akarsz szexbombát, ha "elkorcsosult" nőnek tartod?
2017. okt. 28. 08:07
 9/10 anonim válasza:
Te nagyon rosszul látod a dolgokat! Ahelyett,hogy itt sírsz keress egy magadhoz való nőt,a "szexbombákat" meg inkább ne zaklasd a hülyeségeiddel! Nem minden jó nőnek a pénzes pasi kell,ez csak egy idióta általánosítás! Persze,van arra is példa,de közel sem mindenkire igaz ez az állítás!
2017. okt. 28. 09:32
 10/10 anonim ***** válasza:

A fordított helyzethet mit szólnál, ha neked mondaná meg valaki, hogy kivel kell lefeküdnöd, és eléd raknának egy jó ronda, buta nőt?

Semmi közöd más párválasztási szokásaihoz. Érdekes, én nem látom a 200 kilós fuxosok oldalán a jó nőket. Biztos rossz helyen járok.

Azért nincs esélyed, mert a kérdésből látszik, hogy segg hülye vagy.

2017. okt. 28. 10:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!