Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van értelme hozzáálni egy szexbombához?
Miért? Egy nőnek mindenkivel le kéne állni, aki szeretne tőle valamit? Mindenkinek joga van hozzá, hogy magas elvárásai legyenek.
Bocsáss meg, de rólad süt, hogy alacsony a léc, amit meg tudsz ugrani. Keresgélj a saját kategóriádban!
Igen, mindig ez a buta lúzer kifogása, hogy azért nem kell a nőnek, mert nincs pénze. Hidd ezt! Van ilyen is, de nem ez a jellemző, vagy nagyon rossz helyen keresgélsz.
A valóság általában az, hogy kevés vagy egy ilyen nőhöz. Ez már a kérdésedből könnyedén levonható következtetés.
Nekem sincs esélyem a felső kategóriás nőknél, csak én beismerem, és tudom, hogy az átlagos külső és belső tulajdonságaimmal átlagos nőt fogok megkapni. Sajnos ez a világ rendje. Aki kívánatos, az jobban megválogathatja a partnereit, akár 500 férfit is visszautasíthat, ha úgy akarja, és neked ehhez semmi közöd.
A fordított helyzethet mit szólnál, ha neked mondaná meg valaki, hogy kivel kell lefeküdnöd, és eléd raknának egy jó ronda, buta nőt?
Semmi közöd más párválasztási szokásaihoz. Érdekes, én nem látom a 200 kilós fuxosok oldalán a jó nőket. Biztos rossz helyen járok.
Azért nincs esélyed, mert a kérdésből látszik, hogy segg hülye vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!