Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mi értelme átbaxni a másikat?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi értelme átbaxni a másikat?

Figyelt kérdés
Úgy értem, egy rakás loser nőnek adja ki magát itt, de aztán folyton lebuknak, hogy pasik. Búzák vagytok? Mi értelme ennek, komolyan? :)
2017. aug. 16. 15:10
 1/7 anonim ***** válasza:
93%
Hát tudja a tököm, erre izgulnak, verik ki, de ez legyen nekik a legynagyobb örömük
2017. aug. 16. 15:17
 2/7 anonim ***** válasza:
97%
Annyit helyesbítenék, hogy leginkább saját magukat ba..zák át. Egészségükre!
2017. aug. 16. 15:21
 3/7 anonim ***** válasza:

Igen javarészt melegek. Egyszer rám is rámszállt egy. Mikor kiderult, hogy töke van a menyasszonynak ki akartam hátrálni mivel nem vagyok meleg, de azzal a mondattal háborodott fel hogy nem vagyok meleg ha őt megdugom hisz ő belül nő :D

De amugy kerj kepeket

Ha meg olyan az arca... A szájnak nincs neme :D

2017. aug. 16. 15:22
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Érzelem és értelem szegény melegek!Akik talán el is nyomják magukat.
2017. aug. 16. 15:22
 5/7 anonim ***** válasza:
95%
Ez a kérdés engem is érdekelne. Mert amikor nekik szegezem, akkor utána valahogy már nem képesek reagálni rá.
2017. aug. 16. 15:48
 6/7 anonim ***** válasza:
Szeretik húzni a kangörcsös lúzereket...
2017. aug. 16. 15:50
 7/7 anonim ***** válasza:
Futottam már bele többször is,hagy verje csak rá a farkát,kit érdekel,több punci marad nekünk.Amúgy általában kicsit hosszabb beszélgetés után azért kiderül,vagy a kamu kép után :)
2017. aug. 16. 16:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!