Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Van ennek ertelme? Tenyleg...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van ennek ertelme? Tenyleg szeret?

Figyelt kérdés
Volt egy viselkedes zavaros baratom, eddig kb 10x szakitottunk egymassal. 1 eve voltunk egyutt, amikor megtudtam, hogy elkezdett csalni es szakitottam vele. Rogton belemenekultem egy masik kapcsolatba, erre o bosszubol osszejott a lannyal akivel csalt. Utana baratkent talalkoztunk, de egymasnak estunk es lefekudtunk, utana azt mondta, hogy engem szeret es kivan. Meg mindig ugyanugy erzek iranta. Szerintetek kibekuljek vele? Nagyon hianyzik az exem. Mindig visszajott hozzam, de mar 2 honapja kulon vagyunk. Ugy erzem mar nem tudnek hinni neki.
2017. okt. 22. 11:54
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
10-szer szakítottatok? Akkor határozottan van értelme a folytatásnak. Szólj, ha eléritek a 25-öt, akkor majd szervezünk nektek egy bulit.
2017. okt. 22. 11:57
 2/8 A kérdező kommentje:
De az is lehet, hogy tobbszor.. Volt olyan, hogy megcsupaltuk, lekoptuk egymast, zsaroltam, hogy megcsalom, de amikor kulon vagyunk, olyan, mintha meghaltam volna. Nem eszem, nem birok felkellni az agybol, csak sirok, es varom, hogy visszajojjon hozzam, vagy konyorogjon, hogy visszamenjek. Ugy erzem belebolondultam a kapcsolatunkba.
2017. okt. 22. 12:09
 3/8 anonim ***** válasza:
És ezek még képesek szaporodni is...
2017. okt. 22. 12:26
 4/8 anonim ***** válasza:
hülye vagy, vágd fel az ereidet...
2017. okt. 22. 12:56
 5/8 anonim ***** válasza:
Itt komoly bajok vannak veled... Keress magadnak valami elfoglaltságot amit szívesen csinálsz, az majd segít.
2017. okt. 22. 13:22
 6/8 A kérdező kommentje:

4es.. koszi a jo kivansagot, neked ajanlom!

Nem tudom, hogy kozuletek elt e mar valaki borderline zavarossal, de egyaltalan nem konnyu. A baratom az egyik pillanatban hihetetlenul feltekeny, imad, a kovetkezoben rangat, ver, kidob, mert elkuldtem neki egy uzenetet, amit kesobb kitoroltem. Es tobb hetig nem jelentkezik, utana kovet, konyorog, zsarol, hogy bekuljek ki vele. Szerintem nem kell csodalkozni, hogy kezdenek gondjaim lenni!

2017. okt. 22. 13:38
 7/8 anonim ***** válasza:

Rángat? Ver?

Nos, ha borderline-os, ha nem az, ha kiskutya füle, vagy bármi, ez az a pont, ahol be kell fejezni vele az egészet, de örökre. Pont. Vitának helye nincs.

2017. okt. 22. 14:01
 8/8 anonim ***** válasza:

4-es vagyok, köszi én stabil kapcsolatban élek, senki nem ver, nem ordít velem, stb.

Én nem vagyok hülye, hogy ezt eltűrjem. Te viszont olyan tipikus magasiskolás etnikumos csaj vagy, szép mozdonyszőke hajjal. Inkább ne szaporodj

2017. okt. 22. 19:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!