Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van ennek ertelme? Tenyleg szeret?
4es.. koszi a jo kivansagot, neked ajanlom!
Nem tudom, hogy kozuletek elt e mar valaki borderline zavarossal, de egyaltalan nem konnyu. A baratom az egyik pillanatban hihetetlenul feltekeny, imad, a kovetkezoben rangat, ver, kidob, mert elkuldtem neki egy uzenetet, amit kesobb kitoroltem. Es tobb hetig nem jelentkezik, utana kovet, konyorog, zsarol, hogy bekuljek ki vele. Szerintem nem kell csodalkozni, hogy kezdenek gondjaim lenni!
Rángat? Ver?
Nos, ha borderline-os, ha nem az, ha kiskutya füle, vagy bármi, ez az a pont, ahol be kell fejezni vele az egészet, de örökre. Pont. Vitának helye nincs.
4-es vagyok, köszi én stabil kapcsolatban élek, senki nem ver, nem ordít velem, stb.
Én nem vagyok hülye, hogy ezt eltűrjem. Te viszont olyan tipikus magasiskolás etnikumos csaj vagy, szép mozdonyszőke hajjal. Inkább ne szaporodj
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!