Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezt hogyan lehetne elmondani neki?
Figyelt kérdés
A baratomnak olyan mintha orr fetise lenne-nem tudom hogy letezik-e ilyen de szex kozben,es elojatekkor is raharap az orromra,felnyomja a nyelvet,meg szivja es a farkat is oda nyomja.Es hat szamomra ez elegge undorito es fogalmam sincs hogy hogy hozzam fel ezt neki,hogy nekem ettol felfordul a gyomrom :( (20N es 21F)2017. okt. 26. 12:33
1/16 anonim válasza:
Annyit kell mondani, h hagyd már békén az orromat. Nálam ez így menne
2/16 anonim válasza:
A baj, akkor van, ha meg is tudja dugni az orrodat olyan vékony a péló :D
3/16 anonim válasza:
nemcsoda a barátod beteg,elmebeteg,orvosi eset,ez nem fétis.
4/16 A kérdező kommentje:
Nem dugta be csak hozza nyomta-azert nem egy meretes barlang az orrom...meg van h az ujjat nyomja a fulembe meg a nyelvet...nekem ez olyan zavarba ejto :(( fokepp h a fikas orromat ne szivogassa senki amikor megvagyok hulve
2017. okt. 26. 12:59
5/16 anonim válasza:
Gratulálok! Ön az a nyertesünk aki hazavitt egy aberráltat! Szerintem mondd meg neki nyugodtan hogy vagy abbahagyja,vagy holnap már ne jöjjön......
6/16 A kérdező kommentje:
Ez akkor tenyleg nem normalis?De miert csinalja?es az ha folyamatosan belem harap?es azt mondja hogy finomnak es puhanak erzi a borom?-ez nem vicc,mert ezt csinalja :( eleinte nem csinalta de mostanaban tele harap
2017. okt. 26. 13:06
7/16 anonim válasza:
Beteg a csávó. Nem tudom, honnan szerezte ezt a hülyeséget, de mondd meg neki, hogy undorító, és te nem élvezed. :D
8/16 anonim válasza:
A harapás néhány embernek izgató. Az én exem is szeretett harapni, és azt is, ha én haraptam.
Ha neked fáj, szólj rá! Ha nem tud rávezetni, az csak erőszak. Lehet, hogy te is élveznéd, ha jól csinálná, de ehhez meg bizalom kell, amit elront az erőszakosságával.
9/16 anonim válasza:
Csak egy proba: kerd meg hogy ne csinalja.
10/16 anonim válasza:
Amikor itt olvasom, hogy miket csinálnak a mai fiatalok szex néven,el tudok borzadni rendesen pedig csak 34 vagyok! Ilyenek régen is voltak?
Vagy csak jobban titkolták.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!