Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem állt fel neki?
Tinderről találkoztam egy sráccal, tök jó volt a tali, felmentünk hozzá, de mikor szexeltünk volna, nem állt fel neki. Elég kellemetlen volt, jó alakom van pedig, vékony vagyok, formás popsi stb. Nem volt még ilyen. Meg, ha nem tetszettem volna neki, gondolom nemis hív át...lehet izgult, vagy mi lehetett a gond?
21L
Talán részeg volt. Velem van olyan, hogyha megiszok 1 liter bort, akkor utána már nem áll fel olyan jól.
24/F
Akkor minek iszol meg egy liter bort?
26f
Mert nem lehet tudni mindig előre, hogy lesz-e szex vagy sem. Van hogy egyáltalán nem is számítok egy randi előtt hogy abból most azon a randin szex lehet, aztán mégis.
Mert jó.
Mert ellazít.
Mert beszédesebb, társaságibb leszek tőle.
Lehet hogy bu7i.
De az is lehet hogy olyan fejed van mint a befutó lónak. Ez meg eléggé lehangoló.
Kérdező:
"Persze, adok neki még esélyt, szimpi srác :)" - írd meg hogy végződött :)
Szerintem az ok egyszerű: nagyon akart téged, nagyon teljesíteni akart, és emiatt a tudatalatti teljesítménykényszer alatt leblokkolt.
A megoldás, hogy haladjatok egy picit lassabban, ne legyél nagyon rámenős a szexben, tehát ő határozhassa meg a tempót, legyen ideje ellazulni, és minden működni fog. Ne érezze a kényszert, hogy most teljesítenie kell, támogató legyél, és ne kérdezősködj ilyenkor tőle, hogy esetleg csúnya vagy e? Biztos szép csaj vagy, és ezt ő is látta, ezért akart nagyon-nagyon jó lenni nálad, és emiatt leblokkolt.
Ezeket tapasztalatból írtam, mert én is jártam így, viszont következő alkalommal lassabban mentünk, és minden jól működött, olyannyira, hogy bepótoltam a múltkorit is a csajjal. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!