Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek ilyen szituba?
Figyelt kérdés
Van egy férfi,eszméletlen kívánom őt,de egy kicsit szerelmes vagyok belé. Melóhelyen van ,és gyakran félrevonulunk és hát elvagyunk. Tuti nem fogok tudni neki ellenálni,de érzem hogy szeretem is. De tudom vagyis sejtem ,hogy ő csak meg akar d.ni. De mit csináljak,hogy ne legyek belé szerelmes? Vagy így lefeküdjek vele? Elmondjam neki ,hogy szeretem?2017. okt. 25. 20:51
1/10 anonim válasza:
Mikor elvonultok a melóhelyen egyből markolj rá a kukijára, de jó erősen és mond meg neki, hogy dugni akarok veled, de csak is szerelemből, ha nem szeretsz belém ezt nem, hogy én, de más se fogja használni. Így tuti azonnal beléd szeret és ennyi a love story. Szívesen a segítségért :)
2/10 anonim válasza:
Ha már most alig bírsz neki ellenállni ha lefexel szerinted jobb vagy rosszabb lesz? Ha csak meg d.mi akar akkor majd ugy használ ahogy akar,és ameddig akar,mert te gyenge leszel hozzá hogy nemet mondj.Kielégítő a válasz?
3/10 anonim válasza:
Szerintem ne mond el neki mert megtudja es kihasznalja az alkalmat hogy meg tudjon dugni, aztan pedig otthagy. Mert tudja hogy belemennél mindenbe..
4/10 A kérdező kommentje:
1 nagyon vicces
2017. okt. 25. 21:00
5/10 A kérdező kommentje:
Tudom,hogy el kell felejtenem,de nem megy
2017. okt. 25. 21:03
6/10 anonim válasza:
Hát ha az "elvagyunk" alatt azt érted, hogy felfaljátok egymás száját, vagy bármi egyebet, akkor már nemigen van visszaút...
7/10 anonim válasza:
Csak belezúgtál, ez nem szerelem. A szerelem kölcsönös.
8/10 A kérdező kommentje:
Igen 6 kb,félig már le is vetkőztetjük egymást.
2017. okt. 25. 21:06
9/10 anonim válasza:
Ö hát azzal nem nagyon tudsz mit csinálni, hogy szereted, dugni pedig fogtok, ez egyértelmű.
10/10 A kérdező kommentje:
6 meghát ott jártunk,hogy meg akart ujjazni,de leállitottam
2017. okt. 25. 21:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!