Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Uszodában nem ciki, ha valakinek szőrös a farka? Ti le mertek vetkpzni, zuhanyozni ilyen szituba?
Figyelt kérdés
2015. dec. 9. 19:03
1/8 anonim válasza:
Nem ciki.
Amúgy meg ne mutogasd, lehet diszkréten is zuhanyozni.
2/8 anonim válasza:
Ahol én eddig voltam,ott a többségnek szőrös volt.
3/8 anonim válasza:
Hetero vagy? Akkor mit érdekel, hogy melyik srác, fickó mit gondol a szerszámodról? :D Fogd fel így ;)
4/8 anonim válasza:
Én is hozzászólnék, segítenétek? A munkahelyen egy másik osztályon dolgozik,többszöri fürdéskor észtre veszem, hogy csak rápillan mindig a fügykösömre, szóltam neki tegnap, azt válaszolta, hogy ne zavarjon, ma pedig a másik kollégával mondják, hogy alig várja hogy ott fürődjek, és a kollega azt is mondha, hogy bu...i, de nem nézem ki belőle. Nagy nehezen vettem magamat arra, hogy ott fürődjek, és megin ez jött elő, hogy akkor hanyagolni fogom a fürdést. Én nem nézem senkiét (fütykösét), és csempével el van válaszva, de függöny nincs. Mit javasolnátok? Én 25, a velem fürdő 40 körül, a másik kollega, aki idős, hogy mondja rá, hogy bu..i ő 60 körüli.
5/8 anonim válasza:
A szőrös az sose ciki. Engem már szólt meg idősebb férfi, hogy talán valami bajom van, hogy nincs szőr a farkamon? vagy meleg vagyok? De csak annyit mondtam neki, hogy a barátnőm így szereti.
Szóval engem már többször megbámultak mikor közös zuhanyban voltam és hát kilátszott aminek kell, de nem azért mert nagy, ebben biztos vagyok, mert nem nagy :)
6/8 anonim válasza:
Nagyon sok emebernek szőrös. tobbször zuhanyoztam már együtt 14-22 ig úszófiúkkal a többségnek ott is szőros. kinek mennyire van akinek nagyon van akinek kevésbé
csupasz alig volt pár-
7/8 anonim válasza:
Nagyon sok pasiknak szőrös a farka én még nagyon nem láttam csupasz farkú embert a férfi zuhanyzóban de az enyém is csupasz és néhányszor szóltak is be nekem ez végett de mindig mondtam hogy mi van vele én így szeretem!
8/8 anonim válasza:
nekem is nagyon szőrös a munkahelyemen is majd mindenkinek az uszodában meg szokták nézni de szerintem amiatt hogy nekem a zacsim lelóg a péniszem végéig emiatt szóltak már be
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!