Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ciki ha egy aruhaz wc-jeben vesztettem el a szuzessegemet?
Ne haragudj, de őszintén megmondom én annak gondolnám. Nem a hellyel van baj. Sosincs tökéletes, hely és idő és vannak párok, akiknél tökéletesen eltudnám képzelni az ilyesmit. Ideális esetben a barátoddal történt, aki szeret téged, te is szereted őt, el tudjátok képzelni a közös jövőt és mindketten szexinek gondoljátok a spontán szexet, amire inkább, mint örömszerzésre, sem mint a szerelem kifejeződésre gondoltok. Mert hát örömet szerezni egy vécében is lehet, de úgy igazán szerelmeskedni, annak minden romantikájával és varázsával nem hiszem. Mindenesetre, abból, hogy itt kérdezősködsz, nem hiszem, hogy az általam ideálisnak vélt helyzetről van szó. Ez pedig ciki, hiszen te valószínűleg olyan vagy, mint mindenki más, aki romantikára vágyik, még sem volt elég tartásod, és türelmed, hogy megkapd. Ez pedig nem olyan jó.
De ha a sráccal, a szerelemmel nem volt baj, akkor szerintem nem kínos, bár extrém jellemre és nem éppen romantikus alkatra vall. Ez nem baj. Azonban, ha csak valami haver, jött-ment két hetes barát elkapott a mosdóban... Ott valószínűleg valami nem stimmel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!