Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ciki hogy ez a vágyam?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ciki hogy ez a vágyam?

Figyelt kérdés
Hogy roma sráccal szexelnék.18/L

2015. dec. 1. 21:07
1 2
 1/13 opened paradise ***** válasza:
78%
Nekem nem,te dolgod...
2015. dec. 1. 21:08
 2/13 anonim ***** válasza:
magyar vagyok de egy kicsit sötétebb vagyok ha érdekel írj ;) 20/f
2015. dec. 1. 21:09
 3/13 anonim ***** válasza:
az, de mégis miért....
2015. dec. 1. 21:22
 4/13 FügeFrenky ***** válasza:
Hàt az.
2015. dec. 1. 21:24
 5/13 Tiboo Martino ***** válasza:

Miért lenne ciki? Ők is emberek, csak némelyik viselkedésével van probléma. Én sok roma srácot ismertem és ismerek, akik nagyon jó fejek és normálisak.

Amúgy meg semmi köze a bőrszínnek ahhoz, hogy ki milyen természetű ember!

2015. dec. 1. 21:31
 6/13 anonim ***** válasza:
Itt annyi sötét felhasználót találsz, hogy tovább már nem is kell menned!
2015. dec. 1. 21:50
 7/13 anonim ***** válasza:
Nem ciki. Csak vigyázz, mert csak egyszer kell megkóstolnod, aztán győzzél szabadulni az érzéstől. Eggyel édesebbek...
2015. dec. 1. 22:10
 8/13 anonim ***** válasza:
Csak megszabadulni nagyon nehéz tőlük ha úgy alakul! Én inkább nem ajánlanám!
2015. dec. 1. 22:29
 9/13 anonim ***** válasza:
Jegyezze meg mindenki, hogy egy vágy az nem lehet ciki. Ugyanúgy, ahogy pl egy zenei ízlés sem, mert az egy belső érzés, ami csak úgy jön, és nem végiggondolta, hanem csak átéli az érzést, ami generálódott benne. Egyébként meg hát miért lenne ciki? Most akkor neked van bajod a roma srácokkal, vagy nincs? Döntsük már el, hát na, hát belső érzés, késztetés, az teremtődik benned, azt nem te találod ki, te gondolod végig, hanem csak úgy lecsap, úgy megszületik a semmiből, és te pedig érzed, átéled; a vágyakat nem kitaláljuk, hogy "jó, akkor én majd erre fogok vágyni"; meg kilogikázgatod, hanem egyszerűen csak érzed, megjelenik benned egy érzés, azt nem te generálod. És egy érzés, amit érzel, hogyan lehetne ciki? De most komolyan. Csak fogadd már el végre magad, ez mindenkinek szól. Most megijedtél az érzésedtől, ami hozzád tartozik? És az elméd ellenkezik ellene, hogy az nem is úgy van, próbálnád letagadni, próbálnád megtagadni önmagad, harcolni, küzdeni önmagad ellen? Az érzéseid is a te részeid, hozzá tartoznak, szerintem ne próbáld elnyomni, mert fájni fog, miért tennél ilyet? Nem kell magadat legyőznöd, csak fogadd el az érzéseidet, miért nem a legegyszerűbb dolgokat választjátok ilyen esetekben, én ezt nem értem. Nehogy már kívülről akarják neked megmondani, hogy mit kell érezned, mert most kb azt várod tőlünk, nem? A te érzéseid a sajátjaid, és nem lehetnek cikik. Ahogy másoké sem.
2015. dec. 1. 22:37
 10/13 anonim ***** válasza:
Ne legyél véráruló!
2015. dec. 2. 02:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!