Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Fiúk / Férfiak. Tényleg ciki/...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk / Férfiak. Tényleg ciki/ gáz?

Figyelt kérdés
Az hogyha én meg látok egy pasit akkor elöször a fenekét nézem meg? Mivel eladóként dolgozok ez napi szinten megy hisz sokan meg fordulnak itt :) a kolléga nők mindig mondják hogy ez mennyire gáz mintha fiú lennék. Igaz nem adok sok véleményt a szavukra de azér mégis érdekelne hogy a fiúk mit gondolnak erről :) 19 L
2015. dec. 3. 10:23
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
ha jól esik, csináld. szerintem nem gáz
2015. dec. 3. 10:28
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Bár én nő vagyok,de nincs ezzel semmi gond. Mindenkinek más tetszik. Egy barátnőm azért járt focimeccsre,hogy a focisták lábait nézze,mert neki az jött be. Nekem pl. a csupasz férfi felsőtest a gyengém,más a szőröset díjazza. Ahány ember,annyi féle.
2015. dec. 3. 10:28
 3/11 anonim ***** válasza:

Miért lenne ez probléma? Megnézed ami szép... mint ahogy én is megnézek egy egy szép nő. A baj akkor van ha ezt tolakodóan csinálod és a másikat zavarja. Ettől viszont szerintem nem kell félned.

F/30

2015. dec. 3. 10:41
 4/11 A kérdező kommentje:
Titokban és modorálva teszem :)
2015. dec. 3. 10:54
 5/11 anonim ***** válasza:

Nincs ezzel semmi gond. Ez szerintem egy ösztönös cselekvés a nőknél.

Az izmosabb farral rendelkező hímek nagyobb erővel és sebességgel képesek "lökni", így nagyobb az esély rá, hogy sikeres lesz a megtermékenyítés.

A nőknél meg valószínű az játszik szerepet, hogy akinek kerekebb a segge az jobban táplált, így az utód jobb körülmények között fejlődik ki.

2015. dec. 3. 11:28
 6/11 anonim ***** válasza:
Nem gáz, az enyémre rá is paskolhatsz, ha arra járok :)
2015. dec. 3. 13:21
 7/11 anonim ***** válasza:
Minden nő megnézi a pasik fenekét. A kolléganőid melyik bolygón élnek?
2015. dec. 3. 13:27
 8/11 anonim ***** válasza:
Szerintem nincs ezzel semmi gond, azt nézed meg egy férfiban ami tetszik neked. Én nem bánnám főleg ha tudnám is hogy egy lány megnézi a fenekem.
2015. dec. 3. 16:12
 9/11 anonim ***** válasza:
szerintem nem gáz, nekem tetszik is ha egy csaj megnéz ;) 23/F
2015. dec. 3. 16:17
 10/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm srácok :) imádlak titeket (meg a véleményeket) 😁
2015. dec. 3. 16:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!