Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Páromat megleptem tantra szex tanfolyammal, de annyira kiakadt, hogy szakítani akar! Mit tegyek? 27/N
Figyelt kérdés
Semmi rosszat nem akartam ezzel, és olyannal jön, hogy tuti megcsaltam az exemmel és most lelkiismeret furdalásom van, meg őrülten féltékeny az exemre! Meg hogy én mindig azt mondom az exemel mennyire jó volta szex és úgy érzi nem tud lépést tartani vele. Teljesen megzavarodott! Ő kérdezett róla én magamtól nem hoztam volna fel! Ezzel a tanfolyammal is azért akartam meglepni, hogy örüljön, hogy vele is csinálok "őrültségeket". Mit csináltam rosszul?2017. okt. 24. 16:25
11/11 A kérdező kommentje:
Huu látom sok az okos, de azért értelmes kommenteket is találni! Köszönöm nekik! Talán azért nem megyek vissza, mert nem szeretem az exemet, miért kellene visszamennem hozzá? Nem értek én sem a tantrához sem a tantraszexhez, láttam, hogy van ilyen, gondoltam ketten felfedezhetnénk, hogy mi is ez! Nem értem miért is lennék én a hibás!? Ő kérdezte! Ha azt mondom, hogy ne beszéljünk róla, akkor elkezd mindenfélét fantáziálni és megkérdezi miért nem akarok róla beszélni. Hazudnom kellett volna? Hogy nagyon rossz volt!? Mi értelme lett volna?? Kérdezte és én őszintén válaszoltam. Az ne az én hibám legyen, hogy ő ezt nem tudja feldolgozni! Csak nem értem akkor miért kérdezett rá?
2017. okt. 27. 10:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!