Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Páromat megleptem tantra szex...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Páromat megleptem tantra szex tanfolyammal, de annyira kiakadt, hogy szakítani akar! Mit tegyek? 27/N

Figyelt kérdés
Semmi rosszat nem akartam ezzel, és olyannal jön, hogy tuti megcsaltam az exemmel és most lelkiismeret furdalásom van, meg őrülten féltékeny az exemre! Meg hogy én mindig azt mondom az exemel mennyire jó volta szex és úgy érzi nem tud lépést tartani vele. Teljesen megzavarodott! Ő kérdezett róla én magamtól nem hoztam volna fel! Ezzel a tanfolyammal is azért akartam meglepni, hogy örüljön, hogy vele is csinálok "őrültségeket". Mit csináltam rosszul?
2017. okt. 24. 16:25
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
88%
Semmit. A párod képzelt túl sokat bele a dolgokba. Gyakran előfordul az ilyesmi de az ilyen hirtelen indulatos emberekből nem szokott kisülni hosszútávú kapcsolat csak ha meg nem változik mivel a partnere megfogja unni egy idő után hogy folyton csak rosszra gondol hiába ártatlan a párja és tényleg csak a jót akarta neki meg hogy boldog legyen
2017. okt. 24. 16:28
 2/11 anonim ***** válasza:
58%
Ne vesszen kárba, én elmegyek veled.
2017. okt. 24. 16:28
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ott rontottad el hogy elmesélted hogy milyen volt az expasival

A pasik nem szeretik ezt.

23N

2017. okt. 24. 16:30
 4/11 anonim ***** válasza:
#3: Ezt annyivel egészítem ki, hogy a nők sem szeretik tudni, hogy a párjuk miket csinált az exével.
2017. okt. 24. 16:35
 5/11 anonim ***** válasza:

Nem fog szakítani ne aggódj, túl gyenge hozzá.

És aki ennyire féltékeny az nem csak gyenge hanem súlyosan alul értékeli önmagát.

Más kérdés hogy a szextanfolyam olyan feelinget ad mintha azért kapná mert nem ért a szexhez.

Hülye ötlet volt, én se mennék de jelenetet biztos nem rendeznék miatta.

2017. okt. 24. 16:36
 6/11 anonim ***** válasza:

#5: Azért a tantra egészen más dolog, mint a szokványos szex.

Én nem értek például (még) a tantra szexhez, miközben úgy gondolom amúgy tapasztalt vagyok a szex terén.

BTW: Tudja egyéltalán mi a tantra?

2017. okt. 24. 16:38
 7/11 anonim ***** válasza:

Nem áll készen ilyesmire.

Gondom neked sincs fogalmad róla.

Mégh tanfolyam. Az nem tan folyam, informálás folyam. Elmondják mit kénr, és 4-6 élet múlva elég fejlettek lesztek hozzá.

2017. okt. 24. 16:40
 8/11 anonim ***** válasza:

Én férfiként nem értem ezt.

Én 20 évesen örülnék ennek. Érdekel ez.

Más lány velem egykorút ?

Írjatok ;)

2017. okt. 24. 18:44
 9/11 anonim ***** válasza:
A Tantra nem szex. Rossz volt a mentorod:kuruzsló. Istenem, adj eszet ezeknek az idiótánknak!!!😭
2017. okt. 24. 21:49
 10/11 anonim ***** válasza:
Azért Te is hibá svagy, mert csak nem kellen mondani, hogy milyen jó volt az ex, hisz akor miért nem mégy vissza hozzá, tehetné fel a kérdést.
2017. okt. 24. 23:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!