Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A feleségem csak havi 1-2x akar szexelni én meg naponta igénylem pedig egy idősek vagyunk. Miért lett ilyen kb.1éve?
Figyelt kérdés
Én nem bírom ki 2napig se szex nélkül! Azt mondta keressek szex partnert mert neki nem hiányzik. Mások is vannak így ebbe a korba? Miért van ez? Klimax? És ez így fog maradni? 47/F2017. okt. 22. 10:57
2/11 anonim válasza:
Mert más tolja.
De nyugi, a nők majd megmagyarázzák h ez nem így van...
3/11 anonim válasza:
Igen, okozhatja a klimax.Azt nem lehet megjósolni, így marad-e.És igen, sok nőnél előfordul ebben a korban.
4/11 anonim válasza:
Jahhh, lehet már neki van másik.
5/11 A kérdező kommentje:
Akkor azt nem tudom,hogy csinálja mindig itthon van munka után sose késik.
2017. okt. 22. 11:12
7/11 anonim válasza:
munkatárssal munkaidőben
javaslom a rosszlanyok.hu
én is ott kerestem
8/11 anonim válasza:
De jó neked. Az én feleségem minden másnap! Karácsony másnap húsvét másnap 😀
Többször nem megy neki túl van már a klimaxon mégsem kivánja.
9/11 anonim válasza:
Arra nem gondoltatok még esetleg, hogy kézzel, szájjal, esetleg eszközzel (prosztatamasszírozó) kényeztessen téged?
Neked meglenne a fizikai örömöd, közösen pedig meglenne a lelki örömötök, hiszen 1. nem rögtön új nőhöz szaladsz, 2. örömöt okozhat a férjének (te meg élvezheted).
Elég rossz belegondolni, hogy ilyenek vannak.
10/11 A kérdező kommentje:
Felvetettem neki ezt is de mindig van kifógása. Dolga van, nem ér rá Ő nem sexrabszolga meg ilyenek! :(
2017. okt. 22. 15:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!