Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek milyen volt az elso szex?
Aggodtatok, hogy mit fog szolni a parotok a testetekrol?
Hany evesek voltatoknes kivel veszitettetek el?
Attitolag, megvaltozok ugy lelekben az elso esemeny utan
Ez igaz?
Isteni. Szerencsére sokakkal ellentétben olyannal veszítettem el a szüzességem, akire tényleg mindennél jobban vágytam és akivel érzelmileg és testileg is egy hullámhosszon voltunk. Annyi, hogy kezdetben picit zavarba hozott, mert nő létére szokatlanul domináns volt. Én 18 voltam akkor, ő pedig vmivel idősebb.
Egyébként sokat változtatott rajtam, utána sokkal magabiztosabb és felelősségteljesebb lettem, plusz jobban fel tudtam mérni, hogy ki az aki szeretne tőlem valamit és ki az, aki nem. 24/F
Szerintem a lehető legintimebb érzés a világon,mikor ilyen közel engedsz valakit magadhoz. Jó érzés volt,számomra felejthetetlen. Addigra már nagyon vágytam arra a pillanatra,hogy együtt megéljük milyen "eggyesülni". Testileg a behatolásnál picit fájt de fokozatosan ráhangolódtam és nagyon élveztük.
Nem aggódtunk,mert elötte elég sokat pettingeltünk,együtt fürödtünk ezért megismertük egymás testét is. Nem voltunk addigra szégyenlősek.
17 éves voltam,a párom szintén. Ennek másfél éve és még együtt vagyunk.
Talán annyit változtat az emberen,hogy úgyérzi már "nagy" és kicsit talán bátrabb lesz ha ilyen témák jönnek fel. De szerintem így ennyi. Lelkiekben annyit változik,hogy a lehető legkülönlegesebb ember lesz számára a párja (jó esetben).
24 voltam, exemmel és baromira fájt.
A kedvesem már az első közös alkalmunk előtt látott fürdőruhában, de amiatt jobban aggódtam :)
Én 18 voltam, és baromira szar volt.
Fájt, véreztem is ráadásul a partnerem se nagyon figyelt rám, hanem inkább a maga élvezetével foglalkozott.
Úgy voltam vele én is, hogy essünk túl rajta minél hamarabb.
Bánom már utólag a dolgot.
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!