Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Elso aktus hogyan?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elso aktus hogyan?

Figyelt kérdés
Fiuk ti szex kozben hosszabb ido vagy rovidebb ido alatt szerettek elelvezni? Hogy tudom elerni hogy huzzam es kesobb elvezzen el egy pasi? Es mikor tudom h pozt kene valtani? Valamint ha nem szeretnem h a egy pali belem elvezzen es kiveszi akkor utana elegitsem ki hogy elelvezzen o is?

2017. szept. 30. 21:15
 1/3 anonim ***** válasza:
Van 1 rossz hírem!! A szüzesség elvesztése nem a fiú élvezetéről szól hanem a másik testének a megismeréséről,spontán élvezésről,legfőképp a lányról,vagy is rólad. Van hogy el sem élvez a fiú aktus közben,hisz az a lényeg hogy vigyázzon a lányra akivel van. Ez nem olyan mint a normális szex ahol nem kell annyira vigyázni csak élvezni. Az hogy 1 siú ne élvezzen beléd aktus közben na az szűz fiúval kilőve.Ezt csak többnyire tapasztalt,gyakorlott fiúk,férfiak tudják,akik nem elsőre érzik azt a jó érzést amit mind a lány,és a velejáró bele merülés nyújt. Ha nem élvez el a fiú sem nagy kaland szerintem,de kielégítheted szájjal vagy egyébbel.A többi mind összeszokás,gyakorlás és menni fog. Sokan félnek a szextől mert csak a teljesítmény szemszögéből képesek gondolni rá mintha sport lenne az is. Nemfognak kitüntetni ha jól teljesítesz,de letolni sem ha kevésbé. Hisz aki tudja hogy szűz vagy úgy is áll hozzád, hogy ezt tudja és ennek tükrében tudja hogy nem is számíthat semmire.Ezek a dolgok spontán kell jöjjenek amit épp akkor érzel,akkor az igazi.
2017. szept. 30. 21:49
 2/3 anonim ***** válasza:

Fiatal korban, kivánatos nővel nem könnyű hosszan elhúzni.

A férfiak egyébként nem egyformák, csak azt tudom elmondani, hogy én hogyan vagyok ezzel. Viszont én nagyon átlagos vagyok, talán nem csalódom, ha azt hiszem, sok olyan van, mint én.

Szóval, elsőre a gyors elélvezés a legjobb. Ezért szeretem az orált, olyankor szó sem lehet arról, hogy a partner számára jó, ha tovább tart. Ha a nő jól csinálja, és pihent vagyok, és mondjuk egy napja nem ejakuláltam, akkor 1-3 perc is elég. És nagyon élvezetes. Ugyanez van, ha aktusra kerül sor, és nem küzdök a gyors orgazmus ellen, hanem élvezem a partnerem testét, a mellét, a fenekét, szenvedélyesen csókolom közben, stb. Pár perc, és végem.

Szerencsére hamar visszanyerem az "erőmet", és a második menetben már tovább bírom. Olyankor a lassabb tempó mellett nagyon tudom élvezni azt, hogy billegek azon a határon, ami a visszafordíthatatlansági pont felé vezet, és közben érzem, hogy a partneremnek mi jó.

Ha egy csöpp eszed van, akkor gumióvszerrel védekeztek, ne bízz abban, hogy a fiú meg tudja állni, ügyes lesz, stb. Neki is jobb lesz, ha biztonságban érezheti magát.

2017. szept. 30. 22:40
 3/3 A kérdező kommentje:
Koszonom mindkettotoknek! :)
2017. okt. 1. 09:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!