Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elso aktus hogyan?
Fiatal korban, kivánatos nővel nem könnyű hosszan elhúzni.
A férfiak egyébként nem egyformák, csak azt tudom elmondani, hogy én hogyan vagyok ezzel. Viszont én nagyon átlagos vagyok, talán nem csalódom, ha azt hiszem, sok olyan van, mint én.
Szóval, elsőre a gyors elélvezés a legjobb. Ezért szeretem az orált, olyankor szó sem lehet arról, hogy a partner számára jó, ha tovább tart. Ha a nő jól csinálja, és pihent vagyok, és mondjuk egy napja nem ejakuláltam, akkor 1-3 perc is elég. És nagyon élvezetes. Ugyanez van, ha aktusra kerül sor, és nem küzdök a gyors orgazmus ellen, hanem élvezem a partnerem testét, a mellét, a fenekét, szenvedélyesen csókolom közben, stb. Pár perc, és végem.
Szerencsére hamar visszanyerem az "erőmet", és a második menetben már tovább bírom. Olyankor a lassabb tempó mellett nagyon tudom élvezni azt, hogy billegek azon a határon, ami a visszafordíthatatlansági pont felé vezet, és közben érzem, hogy a partneremnek mi jó.
Ha egy csöpp eszed van, akkor gumióvszerrel védekeztek, ne bízz abban, hogy a fiú meg tudja állni, ügyes lesz, stb. Neki is jobb lesz, ha biztonságban érezheti magát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!