Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Első alkalom tényleg meghatározó?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Első alkalom tényleg meghatározó?

Figyelt kérdés

Van ez a mondás ugye, de szerintem csak fel van fújva, de lehet mégsem.

Nekem az első sz...r volt, és nem istudom annak számít e. Olyannal volt, akiről mindenki tudta, hogy sok palival volt már, a suliból is. Sőt, nekem mindig hype olta a szexet, milyen jó, meg ha oda kerül a.sor menni fog ösztönből, meg ő nagyon jó benne, és mennyire könnyű lesz utána csajozni.

Hát egyik sem volt igaz xd. Ő kb befeküdt és magyarázott (csak neki) mi a jó, mit csináljak, ő csak kb ott volt stb. Annyira paráztatott, hogy nehezen állt fel, aztán kis idő után mondtam, hogy oke nekem ez nem jó, nem így gondoltam. Ms tapasztalt semmit nem segített, és a végén neki állt feljebb meg engem okolt. Vissza gondolva annyira felértékelte magát, a szitu meg olyan...ehhh..volt, hogy hiába vagyok pasi, nekem ez sz...r volt.

Azóta kb egy olyan volt, amire azt mondtam, hogy wow ez tök jó. Max arra jöttem rá, csak úgy nem tudok minden nővel.

Szerintetek?

2017. okt. 23. 21:55
 1/7 anonim ***** válasza:
Attól függ kivel az első alkalom.
2017. okt. 23. 22:06
 2/7 anonim ***** válasza:
Az első alkalom az első alkalom. Az ember ügyetlen, később is. A farok az farok. Saját gondolkodása van szerintem. Olyan nőre is feláll, akit nem mondanák szépnek, és ha meglátom, beraknám neki tövig. Aki meg szép és tetszik, na arra nem áll fel. :-( A nő kisugárzásától is függ, ideg állapottól is. Nem szabad stresszelni, az biztos. Ja és a petting az kell. Tapperoljátok egymást előtte. Mondjuk egy olajos masszázs előtte. Meg kell ismerkedni a testnek egymással. Nem megy egyik percről a másikra. Kell az érintés, simogatás előtte. Ja és nem szabad előtte 1 hétig recskázni, mert lemeríti az energiád. Pontosan ha ejakuálsz az lemeríti az energiád. Nem szabad elengedni az ondót, nyujtsd el a magömlést minnél tovább. Sok mikro orgazmusod legyen előtte.
2017. okt. 23. 22:31
 3/7 anonim ***** válasza:
Kinek hogy. Nem vagyunk egyformák.
2017. okt. 23. 22:35
 4/7 anonim ***** válasza:
Szélsőséges esetekben igen - ismerek olyat, akinek nagyon rossz volt és ez mind a napig hatással van a szexuális életére -, egyébként nem hiszem, folyamatosan tanul, fejlődik az ember. Annyi, hogy az elsőt egy életre megjegyzed, még az utolsóra már lehet nem is emlékszel.
2017. okt. 23. 22:58
 5/7 anonim ***** válasza:
Férfikent nem hiszem nekem is ilyen volt kb csak szerencsére nem vagyok szivbajos beledurrantam aztán hazakuldtem.
2017. okt. 23. 23:34
 6/7 anonim ***** válasza:
Egy ideig biztosan az. De amint lesz normális szexuális életed és gyakorlottabb leszel már nem fog számítani, hogy rossz volt az első.
2017. okt. 23. 23:47
 7/7 anonim ***** válasza:
Nekem borzalmas volt az első.
2017. okt. 25. 15:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!