Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Első alkalom tényleg meghatározó?
Van ez a mondás ugye, de szerintem csak fel van fújva, de lehet mégsem.
Nekem az első sz...r volt, és nem istudom annak számít e. Olyannal volt, akiről mindenki tudta, hogy sok palival volt már, a suliból is. Sőt, nekem mindig hype olta a szexet, milyen jó, meg ha oda kerül a.sor menni fog ösztönből, meg ő nagyon jó benne, és mennyire könnyű lesz utána csajozni.
Hát egyik sem volt igaz xd. Ő kb befeküdt és magyarázott (csak neki) mi a jó, mit csináljak, ő csak kb ott volt stb. Annyira paráztatott, hogy nehezen állt fel, aztán kis idő után mondtam, hogy oke nekem ez nem jó, nem így gondoltam. Ms tapasztalt semmit nem segített, és a végén neki állt feljebb meg engem okolt. Vissza gondolva annyira felértékelte magát, a szitu meg olyan...ehhh..volt, hogy hiába vagyok pasi, nekem ez sz...r volt.
Azóta kb egy olyan volt, amire azt mondtam, hogy wow ez tök jó. Max arra jöttem rá, csak úgy nem tudok minden nővel.
Szerintetek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!