Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Azt mondják hogy az első...

Azt mondják hogy az első alkalom igenis meghatározó. Nektek is meghatározó volt? Ha igen miben?

Figyelt kérdés

2012. aug. 9. 22:53
 1/3 anonim ***** válasza:
67%
Emlékszem rá még így 14 év után is, de hogy meghatározó lett volna, azt nem mondanám. Utólag tapasztaltan visszatekintve, inkább azt mondanám rá, hogy snassz volt. Elég hamar lezavarta a dolgot a pasi, kb fél óra volt, én nem élveztem el. És akkor az első gondolatom az volt utána, hogy : Ennyi? Egyáltalán nem volt meghatározó.
2012. aug. 9. 22:57
 2/3 anonim ***** válasza:
Nekem abszolút nem volt az semmiben sem. Nem olyan nagy dolog a szüzesség elvesztése, mint sokan hiszik.
2012. aug. 10. 12:21
 3/3 anonim ***** válasza:
igen.rájöttem,hogy nagyon figyelmes,romantikus,sokat jelent neki,hogy én mit érzek-gondolok,és egész idő alatt úgy figyelt,mint aki attól fél,hogy egyszer csak eltűnök.még sose láttam olyan embert aki ennyire féltett volna valakit,mint ő engem.lehet,hogy csak a szerencsének köszönhetem,de nagyon boldog vagyok,hogy ő vette el a szüzességem.ennek már majdnem 1 éve.azóta is együtt vagyunk.(: és a jövőnket is együtt tervezzük (:
2012. aug. 11. 10:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!