Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szerintetek megengedjem a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kocsisbarbi kérdése:

Szerintetek megengedjem a srácnak? Részletek lent

Figyelt kérdés

Van egy srác akivel egy suliba járok és már tavaly is sokat beszeltünk meg nyáron elég jóban lettünk és nagyon vonzódom hozzá, de nem érzelmileg hanem hogy is mondjam ez a "barátság extrákkal" mert mindig ilyen flörtösen beszélünk célozgatunk arra hogy mennyire bejövünk egymásnak, sőt ő ki is mondta. És holnap után feljönne hozzánk mert korán vegzünk suliba és nagy valószínűséggel ő szexet akarna. Szerintetek érdemes vele bármi ilyen dologba belekezdeni ( mèg teljesen szűz vagyok semmi tapasztalatom ilyesmiben) Az a lényeg hogy én nagyon kívánom és vonzódok hozzá meg már nagyon izgatnak az ilyen dolgok és a srác is meg úgymond szeretem is és kötődöm hozzá. De max ujjazást engednék hiszen mégis csak első alkalom. Viszont a fiú elég tapasztalt. Meg úgy vagyok vele hogy nem veszthetek semmit, csak tapasztalatot szerzek mert mondta a fiú mondta ha bármi olyan lenne abbahagynánk. Szerintetek belemenjek?

16/L 19/F

2017. okt. 16. 20:20
1 2
 1/13 anonim válasza:
100%
Szerintem téged nagyon erősen hülyítenek.
2017. okt. 16. 20:21
 2/13 anonim ***** válasza:
87%
Tökmindegy, mit mondunk, már eldöntötted. De ha esetleg nem teszed meg holnapután, majd megteszed a jövő héten. Jobb lenne olyannal csinálni, akit igazán szeretsz.
2017. okt. 16. 20:23
 3/13 A kérdező kommentje:
De ebben nincs semmi hülyítés egy szimpla barátság extrákkal kapcsolat és vonzódunk egymáshoz. Csak annyi a kérdés hogy belemenjek e egy ilyenbe szűzen?
2017. okt. 16. 20:23
 4/13 A kérdező kommentje:
Második köszi szépen!
2017. okt. 16. 20:24
 5/13 anonim ***** válasza:
Menj bele, úgysem leszel sokáig szűz!
2017. okt. 16. 20:28
 6/13 anonim ***** válasza:
44%
Megpróbálhatod! De mi lesz ha fájdalmat érzel és a pasi nem fogja abba hagyni? Vagy ha annyira begerjed, hogy erőlteti a dugást? És védekezésre gondoltatok?
2017. okt. 16. 20:34
 7/13 anonim ***** válasza:
81%
Belemehetsz, csak ha neked ő lesz az első, neki meg nem te, akkor tippelhetsz, ki fog előbb belehabarodni a másikba :D és ha már elégszer megdugott, és ott akar hagyni, mert már más kell, akkor nem neki fog igazán fájni a dolog
2017. okt. 16. 20:36
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem még nagyon fiatal vagy és még várhatnál arra, hogy igazi kapcsolatban veszítsd el. Viszont ha te úgy érzed kívánod és akarod azzal sincs semmi baj, bejön a srác bízol benne csináljátok csak védekezzetek.
2017. okt. 16. 20:41
 9/13 anonim ***** válasza:
0%
feküdj le mindenkivel meg legyen sok barátod, 20 éves kor alatt ciki ha nem feküdtél le legalább 30 emberrel :D
2017. okt. 16. 20:52
 10/13 anonim ***** válasza:
A szerelemmel együtt az igazi, de megértem, hogy tombolnak a hormonjaid. Mire mennénk mi férfiak, ha sosem találnánk egy könnyűvérű nőcskét. Gumi nélkül ne hagyd magad, mert apa marha pipa lesz.
2017. okt. 16. 22:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!