Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Furcsa érzés szex közben? Részletek lent
Van egy dolog ami mostanában egyre többet foglalkoztat, ezt igyekszem leírni nektek.
Barátnőmmel lassan 1 éve vagyunk együtt és élünk rendszeres szexuális életet. Néha-néha eljutottam abba az állapotba szex közben amiről írni fogok, viszont mára már bármikor tudatosan elő tudom hozni.
Nos, ez az állapot annyit takar, hogy előjön egy erős érzés, amit nehéz leírni. Ekkor mintha teljesen kicserélődnék és mintha egy vadállat venné át az irányítást... Ilyenkor alig vagyok tudatomnál és nem érdekel semmi, csak az, hogy jól elbánjak barátnőmmel. Ilyenkor úgy érzem magam, mint egy vadászó oroszlán.. A törzs főnöke.. Nehéz ezt leírni.
Legutóbbi együttlétünkkor annyira átéreztem mint még soha. Keményebben bántam vele mint valaha és már fájt is neki belül, de engem ez egyáltalán nem is érdekelt abban az állapotban, pedig szeretem. Másnap elmondta, hogy kicsit meg is ijedt tőlem... Nem akartam neki fájdalmat okozni. Viszont arra lennék kíváncsi, hogy köztetek bárki átélt-e már hasonló érzést vagy esetleg hallottatok már ilyenről? Nagyon érdekelne a téma. Köszönöm a válaszokat előre is!
Ha tudatosan csinálod, az inkább még rosszabb... Ez így egyik esetben sem elfogadhato. Hiába kapcsolod tudatosan be agresszívba, ha utána meg nem tudod irányítani. Ezzel így baj van, ez nem normális.
UI: a hím oroszlán nem vadászik, a nostények vadásznak. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!