Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek megengedjem a pasinak, hogy arc nélküli meztelen képeket készítsen?
Figyelt kérdés
Azt mondta szeretné, ha kitehetné egy fórumra, mert jó testem van. Arc nem szerepelne rajta. Szerintetek megengedjem így, hogy képeket készítsen miközben együtt vagyunk?2016. dec. 10. 18:41
1/15 anonim válasza:
Nem, ez igen sokszor sul el rosszul, es mi lesz ha mar nem vagytok egyutt?
2/15 anonim válasza:
Én már csináltam ilyen képeket, de csak emlékül öreg koromra. De soha nem élnék vissza vele!!!
3/15 anonim válasza:
Téged izgatna a gondolat, hogy idegen pasik látnák a tested arc nélkül?
4/15 anonim válasza:
Arc nélkül miért ne? De csak te tudhatod, hogy zavarna-e így is, hogy ismeretlenek nézegetik a szép testedet. Ha azt mondjuk itt, hogy igen, megengeded, de ha nemet mondunk, akkor meg nem?
5/15 anonim válasza:
Ha szereted a fotózást, csináld arccal és keress vele sok pénzt! f.
7/15 anonim válasza:
"a pasinak"? Tulajdonképpen milyen kapcsolatban vagytok? Én arccal szeretek képeket késziteni a barátnöimröl.
8/15 anonim válasza:
Arc nélkül nyugodtan, ha szeretnél elismerő hozzászólásokat olvasni az alakodról 😉 Esetleg még arra figyeljetek, hogy a háttér is semleges legyen, és akkor soha senki nem fogja tudni, hogy te vagy a képen 😊
10/15 anonim válasza:
7. "Barátnőidről"? Milyen kapcsolatban vagytok? Egyszerre van több is, vagy váltogatod őket?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!