Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szerintetek megengedjem a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek megengedjem a pasinak, hogy arc nélküli meztelen képeket készítsen?

Figyelt kérdés
Azt mondta szeretné, ha kitehetné egy fórumra, mert jó testem van. Arc nem szerepelne rajta. Szerintetek megengedjem így, hogy képeket készítsen miközben együtt vagyunk?
2016. dec. 10. 18:41
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
szerintem ne.
2016. dec. 10. 22:25
 12/15 Doctor Manhattan ***** válasza:
csak ha elküldöd ide is.
2016. dec. 10. 22:28
 13/15 anonim ***** válasza:
79%

Ezt igazából neked kell tudni. Mi nem tudhatjuk milyen a pasid. Értem ez alatt, hogy ha mondjuk kidobod, akkor bosszúból feltölti őket a netre. OK OK tudom, az arcod nem látszik rajta. De mondjuk melléjük tesz egy két képedet a facebookról. Máris mindenki látja kié a test.

Nekem is vannak képeim több ex barátnőmről is, és a jelenlegi páromról is. De sosem fordulna meg a fejemben, hogy bosszúra használjam fel. De ahogy mondani szokás, nem vagyunk egyformák :)

2016. dec. 10. 23:08
 14/15 anonim ***** válasza:
20%

Ha izgat, hogy más férfiak látnak szex közben, sők ki fogják verni a képeidre, akkor engedd. Ha olyan jó tested van ne vedd el tűlünk ezt az élményt. Küldd el nekünk is a képeket, hadd élvezzünk mi is.

Figyelj hogy semleges legyen a háttér, a lakásból se lehessen rád ismerni. Vagy csináljátok szállodában, ott biztos nem ismernek fel a helyszínből sem.

2016. dec. 11. 11:21
 15/15 anonim ***** válasza:
80%

AMugy egyszeru: csinalj magadrol egy ilyet es rakd fel ide. Ha megteszed akkor nem lesz baj a masik keppel is, de ha nem akkor mibol gondolod h az kevesbe gaz, mint ide feltenni nevtelenul, arctalanul?

Szoval varom a kepet ;)

2016. dec. 11. 11:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!