Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek megengedjem a srácnak? Részletek lent
Van egy srác akivel egy suliba járok és már tavaly is sokat beszeltünk meg nyáron elég jóban lettünk és nagyon vonzódom hozzá, de nem érzelmileg hanem hogy is mondjam ez a "barátság extrákkal" mert mindig ilyen flörtösen beszélünk célozgatunk arra hogy mennyire bejövünk egymásnak, sőt ő ki is mondta. És holnap után feljönne hozzánk mert korán vegzünk suliba és nagy valószínűséggel ő szexet akarna. Szerintetek érdemes vele bármi ilyen dologba belekezdeni ( mèg teljesen szűz vagyok semmi tapasztalatom ilyesmiben) Az a lényeg hogy én nagyon kívánom és vonzódok hozzá meg már nagyon izgatnak az ilyen dolgok és a srác is meg úgymond szeretem is és kötődöm hozzá. De max ujjazást engednék hiszen mégis csak első alkalom. Viszont a fiú elég tapasztalt. Meg úgy vagyok vele hogy nem veszthetek semmit, csak tapasztalatot szerzek mert mondta a fiú mondta ha bármi olyan lenne abbahagynánk. Szerintetek belemenjek?
16/L 19/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!