Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet valaki ilyen súly mellett is viszonylag vonzó?
Nyílván nem a legjobb kifejezés a vonzó szó, tehát a csinos, talán jobb lenne.
Erre a modellre gondolok, sok képe van és a neten néha videókat is találni róla (csak erősen jogvédett, ezért hamar leszedik mindenhonnan).
A hatalmas súlya ellenére is egész szép a bőre, az arca és a felesleg is egyenletesen oszlik el rajta.
Más ilyen súly mellett járni is alig tud és sok esetben aránytalan is lesz, ő viszont 260kg felett is egész jóln néz ki.
(Ha minden igaz, komoly egészségügyi bajai sincsenek, és már 30 felett van.)
Bocsi, de számomra se nem vonzó, se nem csinos. Az arca szép lenne... ha nem lenne csak a fején legalább 10 kiló felesleges háj. Így viszont leginkább egy amorf körtére hasonlít.
Az, hogy egyenletesen oszlik el rajta... igen, egyenletesen oszlik el az a 200 kiló felesleg. Ami se így, se úgy nem szép.
Félreértés ne essék, nem kedvelem a vaságyastól 30 kilós anorex csontvázakat, sőt, kifejezetten bejön, ha egy lányon van egy kis plussz, na de nem 200 kiló.
#1 Viszont valaki már kelésekkel és durvább bőrhibákkal is rendelkezik ilyen méretekkel, ahhoz képest írtam.
Szerintem a súlyához képest vonzó
Igen, a súlyához képest...
Jók a fizikai adottságai, meg rengeteged ad a külsejére. (Kivéve ami a testtömegét illeti.) A legtöbb extrém testtömegű ember külseje általában az igénytelenség miatt olyan, amilyen. És igen, a tömegük is szorosan összefügg az említett igénytelenséggel. Általában aki szeret ápoltan kinézni, az ügyel arra is, hogy ne legyen akkora, mint egy jól megtermett sertés, akit pedig nem érdekel a súlya, azt általában a bőre egészsége sem szokta érdekelni.
Persze, ezek nem feltétlenül vannak így, meg aztán az is tény, hogy minél több a plusz kiló, annál nehezebb mondjuk a bőr épségét megőrizni, de azért valahol mindkét dolog ugyanarra vezethető vissza.
Ennek ellenére én előbb lennék egy pattanásos, zsíros hajú, narancsbőrös 70 kilóssal, mint eme hölggyel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!