Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Régóta nincs senkim, de hiányzik a szex. Ti hogy oldanátok ezt meg?
Nagyon rég óta nincs senkim, éshát férfiból vagyok. Munka meg tanulmányok miatt sehová se jutok el, de még neten sincs semmi. De még egyetemen se látni senkit.
Mi a teendő? :DD fizetni nem akarok és nem is csinálnám úgy.
Ti ilyen helyzetben mit csinálnátok?
22F
22F
Passz, de verni már unalmas. :D
Hátha neten valami összejön..
Átlag heti 1-2 randi összejön tinderről, többre sajnos nincs időm viszont én a helyedben mindenképp adnék egy esélyt a tindernek.
22F
"neten sincs semmi. De még egyetemen se látni senkit."
milyen egyetemre jársz te?!?!
Milyen internetet használsz te?!?!
ez olyan mintha hajókázol a tengeren és panaszkodsz, hogy nincsen itt semmi hal, mert nem látsz éppen egyet sem, de nem dugnád be a fejed a víz alá
A Tinderen csak akkor lesz esélyed férfiként, ha minimum olyan 7-8/10-es vagy. Alatta felejtős, kivéve ha nagyon "izgalmas" az életed, sokat utazol, jó kocsid van, és ez a képekből is kiderül.
Nőként még rondaként is rohadt sok match-ed lesz. Próbáltam kamu képekkel, nagyon durva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!