Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Régóta nincs senkim, de hiányzik a szex. Ti hogy oldanátok ezt meg?
Figyelt kérdés
Nagyon rég óta nincs senkim, éshát férfiból vagyok. Munka meg tanulmányok miatt sehová se jutok el, de még neten sincs semmi. De még egyetemen se látni senkit.
Mi a teendő? :DD fizetni nem akarok és nem is csinálnám úgy.
Ti ilyen helyzetben mit csinálnátok?
22F
22F
2017. okt. 22. 21:09
3/17 A kérdező kommentje:
Az már nagyon unalmas és nem i élvezem. :D
2017. okt. 22. 21:10
4/17 anonim válasza:
Napi háromszor masztizom. Szerinted? :D
5/17 A kérdező kommentje:
Na nem küldte el:
tindert hülyeségnek tartom és szerintem nem is hatékony.
2017. okt. 22. 21:11
6/17 anonim válasza:
Írj neki! Még ki is sülhet valami a dologból.
https://www.gyakorikerdesek.hu/szexualitas__heteroszexualita..
7/17 anonim válasza:
A tinder nem hatékony? Napi szinten úgy 5-10 pasi írogat nekem. Ha nem vagy szörnyen csúnya, akkor simán összejön neked is egy csomó lány.
8/17 anonim válasza:
Tinderen elég ha lány vagy, és garantált a napi 5-10 match (minimum), pasiknak már keményebb dió
9/17 A kérdező kommentje:
Trinderezni nem akarok vagy tinder vagy mi ez. Nem hiszek benne. Haverjaim is csinálják és semmi. :D
2017. okt. 22. 21:25
10/17 anonim válasza:
Tehát:Nincs lehetőséged az ismerkedésre,tinder kizárva,a recska uncsi,fizetni nem akarsz a pináért..
Milyen választ vársz,úgy mégis? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!