Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki lehet bírni az első együttalvást szex nélkül? L
Tegyük fel van egy friss kapcsolat 4-5 hónapos , és most lesz az első együttalvás, szex még nem volt. Szerintetek szex lesz alvás helyett. Ki lehet bírni , hogy ne legyen semmi? Mik a tapasztalataitok? Hogyan működik ez? Már nem tinik
, 20 körül.
18:
A lényeg érthető. De leírom másképp.
Ha a párod melletted nyugodtan tud aludni négy hónap után úgy, hogy nem akar lefeküdni veled, ott valami baj van.
Ha nem akarsz szexet, akkor ne aludj vele. Ha együtt alszol vele, és vonzódtok egymáshoz, akkor szex lesz.
Mi (28f, 22n) két hét után aludtunk együtt, ő elvileg úgy volt, h nem lesz semmi, de aztán végül addig csókolóztunk meg dörgölőztem, h nem bírta ki.... én akartam őt, ő 8 hónapja nem volt nővel, és fél éve pasival....
Volt olyan, akivel nem volt szex az első együttalvásnál, de csak azért, mert rá nem volt jó a régi gumi, ami a szekrényében volt, én meg nem vittem.
Szerintem nem baj, h csak 4-5 hónap után alszotok együtt, nem mindig jönnek össze úgy a dolgok, ahogy az ember tervezi sajnos.
Nekem az első barátomnál volt, h 3 hónapig vártam, bár ott csináltuk napközben, szóval már úgy aludtam ott, h nem voltam szűz (17 évesen).
De mint írták előttem is, ha megvan a vonzalom, a kellő hangulat akkor lesz szex. Ne mondj rá nemet, csak élvezd. És természetes védekezzetek. Akár te is vihetsz óvszert, én is készültem és milyen jól tettem... nála csak 1 db volt.
Kellemes időtöltést 😊😚
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!