Leendő elsősök szülei! Nem izgultok?
Az én fiam iszonyatosan szétszórt,és amire utasítják és nem kérik,azt juszt se csinálja meg:(
Az egyetlen amiért várja a sulit,az az,hogy van egy nagy csúszda az udvaron:)
Én nem izgulok, hanem félek tőle. Elcs*szték az iskolavárásunkat, pedig lelkes volt a gyerek, várta.
Amióta kiderült az osztálynévsor (az összes pajtása, barátja a másik osztályba került, és többszöri kérésemre sem tették át őt is oda), a gyerekem stresszes, reggelente sír, hasfájós, nem akar sehova menni.
Próbálom neki elmesélni, milyen klassz lesz, mennyi mindent fog tanulni, lesznek új barátai stb, de jelenleg én sem vagyok erről meggyőződve, hogy jó lesz így neki :(
Szóval én félek az iskolától.
"amire utasítják és nem kérik,azt juszt se csinálja meg"
Hát... akkor talán kezdd el nevelni...
Kérdező
Nem fogják külön megkérni fiadat hogy rakja el toltartoját vagy vegye elő a füzetétt,hanem egyszerre mindenkihez szólnak hogy gyerekek vegyétek elő a kockás füzetet stb .
Nem szülő vagyok hanem egy 9.-es lány
Igazából fel sem fogtam h mi a franc történik körülöttem az első nap azt láttam h a szülők be vannak zsongva mi meg a gyerekekkel néztük őket hogy mi bajuk van xD
Az osztályfőnökünk meg szinte nem is hozzánk beszélt az első órán hanem a szülőkhöz (mert az első órán még bent lehettek.)
Aztán jöttek a kit hogy hívnak stb... kérdések és a körülöttem ülökkel meg pont azt beszélgettük hogy ha valaki nem szimpi akkor miért kell megismerni meg nem is érdekel a neve, mikor mehetünk már játszani stb...
Aztán meg már a 2.héten nagyjából tudtuk hogy ki mennyire nyomorék xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!