Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Iskolák » Leendő elsősök szülei! Nem...

Leendő elsősök szülei! Nem izgultok?

Figyelt kérdés
Én nagyon izgulok,hogy milyen lesz és hogy fogja bírni/szeretni a fiam.

2017. aug. 13. 23:00
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Én is izgulok. A tanulással, egy helyben üléssel nem lesz gondja a fiamnak. Én inkább attól félek, hogy mindenben sokkal önállóbbnak kell lennie, mint eddig az óvodában. Persze előbb utóbb megold majd mindent, de az elejétől félek. Elég érzékeny típus, könnyen elsírja magát. Ettől tartok a legjobban, nehogy csúfolják érte.
2017. aug. 16. 15:24
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

Lánykámnak volt egy megjegyzése, hogy: "nem baj, majd ott lesz a dadus néni". Drágaságom...

Érett ügyes kislány, nem féltem, az első hét lesz az újdonság, a 2.-on már gyakorlottan teszik a dolgukat. Remélem...

2017. aug. 17. 12:40
 13/15 anonim válasza:
100%
Nem szulo vagyok csak egy 14 eves lany. Juniusban ballagtam. 1. Napomra a suliban tisztan emlekszem,akarcsak tegnap lett volna. Izgultam, uj volt minden es mindenki. Most ugyanez kezdodik par nap mulva nekem is😂 megint a legkisebb.
2017. aug. 17. 23:54
 14/15 A kérdező kommentje:

Hát,remélem jó lesz:)

Sok jót hallotta az iskoláról,remélem igaz is:)

Köszönöm a nem kötekedő válaszokat:)

2017. aug. 18. 12:22
 15/15 anonim ***** válasza:
100%

De, de, nagyon izgulok mostmár hogy csak pár nap van...

Szerencsére nagyon jó érzéseim vannak, nem félős izgulás ez, hanem ilyen pozitív, de már kicsit kezd sok lenni a jóból...

A kislányunk is kérdi, hogy anya, MOSTMÁR tényleg mikor kezdődik az a suli végre? :D

2017. aug. 21. 18:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!